Nabeschouwing Elche - Tenerife (4-1) || Copa Del Rey 2010/2011

Woensdag 1 september 2010 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2010/2011 neemt Elche het woensdag 1 september 2010 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Tenerife. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Manuel Martínez Valero (Elche) in Elche.

Via de Elche - Tenerife live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Elche - Tenerife (4-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Elche en Tenerife is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Elche. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 4e minuut dacht Elche op voorsprong te komen via een doelpunt van Jesús Perera. Helaas voor Elche werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 11e minuut was het Elche dat via W. Mubarak dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Nino dacht na 23 minuten te scoren voor Tenerife, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 73e minuut scoorde Elche via Linares, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 76 minuten spelen wist Elche via Jesús Perera de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Na 82 minuten kon E. Luna van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Tenerife het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Elche - Tenerife
4
1
LIVE Elche - Tenerife 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Elche - Tenerife teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Elche Doelpunt Jesús Perera Elche
10' Gele kaart Tenerife Gele kaart voor Ricardo Tenerife
11' Doelpunt Elche Doelpunt W. Mubarak Elche
23' Doelpunt Tenerife Doelpunt Nino Tenerife
28' Gele kaart Tenerife Gele kaart voor E. Luna Tenerife
35' Gele kaart Elche Gele kaart voor Ripa Elche
43' Gele kaart Elche Gele kaart voor Palanca Elche
58' Wissel Elche Wissel Mantecón voor Quero Elche
62' Wissel Tenerife Wissel Antonio Hidalgo voor Ricardo Tenerife
64' Wissel Elche Wissel Linares voor Generelo Elche
65' Gele kaart Tenerife Gele kaart voor Pablo Sicilia Tenerife
72' Wissel Tenerife Wissel Omar Ramos voor Komé Tenerife
73' Doelpunt Elche Doelpunt Linares Elche
76' Doelpunt Elche Doelpunt Jesús Perera Elche
78' Gele kaart Elche Gele kaart voor Carpio Elche
80' Wissel Tenerife Wissel J. Zambrano voor Iriome Tenerife
82' Tweede gele kaart Tenerife Tweede gele kaart voor E. Luna Tenerife
83' Wissel Elche Wissel Xumetra voor W. Mubarak Elche
Video hoogtepunten en samenvatting Elche - Tenerife
Opstellingen Elche - Tenerife

Voorbeschouwing Elche - Tenerife

Elche en Tenerife spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Elche en Tenerife in de Copa Del Rey vond plaats op 9 oktober 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Elche. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.