Nabeschouwing La Roda - CD Alcalá (1-2) || Copa Del Rey 2010/2011

Zaterdag 21 augustus 2010 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2010/2011 neemt La Roda het zaterdag 21 augustus 2010 om 21:00 uur in eigen huis op tegen CD Alcalá.

Via de La Roda - CD Alcalá live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing La Roda - CD Alcalá (1-2)

Het Copa Del Rey duel tussen La Roda en CD Alcalá is geëindigd in een 1-2 overwinning voor CD Alcalá. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 23e minuut dacht CD Alcalá op voorsprong te komen via een doelpunt van Pulido. Helaas voor CD Alcalá werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 39e minuut was het CD Alcalá dat via Pibe dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Chupi dacht na 76 minuten te scoren voor La Roda, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken La Roda - CD Alcalá
1
2
LIVE La Roda - CD Alcalá 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd La Roda - CD Alcalá teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt CD Alcalá Doelpunt Pulido CD Alcalá
39' Doelpunt CD Alcalá Doelpunt Pibe CD Alcalá
66' Wissel La Roda Wissel Reyes voor Espínola La Roda
66' Wissel CD Alcalá Wissel Chema voor Pibe CD Alcalá
76' Doelpunt La Roda Doelpunt Chupi La Roda
77' Gele kaart CD Alcalá Gele kaart voor Carrasco CD Alcalá
82' Wissel La Roda Wissel Berni voor Ocaña La Roda
82' Wissel La Roda Wissel José Mari voor Dudi La Roda
86' Wissel CD Alcalá Wissel M. Zeinha voor Gonzalo CD Alcalá
89' Gele kaart La Roda Gele kaart voor Santi Polo La Roda
90' Gele kaart La Roda Gele kaart voor Bocanegra La Roda
90' Gele kaart La Roda Gele kaart voor Jesús La Roda