Nabeschouwing LHospitalet - Denia (2-1) || Copa Del Rey 2010/2011

Dinsdag 24 augustus 2010 - 19:30 uur

In de Copa Del Rey 2010/2011 neemt LHospitalet het dinsdag 24 augustus 2010 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Denia.

Via de LHospitalet - Denia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing LHospitalet - Denia (2-1)

Het Copa Del Rey duel tussen LHospitalet en Denia is geëindigd in een 2-1 overwinning voor LHospitalet. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 19e minuut dacht Denia op voorsprong te komen via een doelpunt van Pepín. Helaas voor Denia werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 83e minuut was het L'Hospitalet dat via Eloi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Eloi dacht na 89 minuten te scoren voor L'Hospitalet, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken LHospitalet - Denia
2
1
LIVE LHospitalet - Denia 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd LHospitalet - Denia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Denia Doelpunt Pepín Denia
31' Gele kaart Denia Gele kaart voor Carril Denia
32' Gele kaart Denia Gele kaart voor Koeman Denia
34' Gele kaart L'Hospitalet Gele kaart voor Barón L'Hospitalet
47' Wissel Denia Wissel Israel Losa voor Koeman Denia
54' Gele kaart L'Hospitalet Gele kaart voor Lobato L'Hospitalet
58' Gele kaart Denia Gele kaart voor Dani González Denia
59' Wissel L'Hospitalet Wissel Corominas voor Rubén García L'Hospitalet
68' Wissel L'Hospitalet Wissel Alfonso voor Lobato L'Hospitalet
68' Wissel L'Hospitalet Wissel Pitu voor Jordi Martinez L'Hospitalet
68' Wissel Denia Wissel Juan Carlos voor Dani González Denia
69' Gele kaart L'Hospitalet Gele kaart voor Oscar Alvarez L'Hospitalet
77' Wissel Denia Wissel Pinto voor José Denia
78' Gele kaart L'Hospitalet Gele kaart voor Eloi L'Hospitalet
83' Doelpunt L'Hospitalet Doelpunt Eloi L'Hospitalet
89' Doelpunt L'Hospitalet Doelpunt Eloi L'Hospitalet
89' Gele kaart L'Hospitalet Gele kaart voor Alfonso L'Hospitalet