Nabeschouwing Real Madrid - Levante (8-0) || Copa Del Rey 2010/2011

Woensdag 22 december 2010 - 22:00 uur

In de Copa Del Rey 2010/2011 neemt Real Madrid het woensdag 22 december 2010 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Levante. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Santiago Bernabéu in Madrid.

Via de Real Madrid - Levante live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Madrid - Levante (8-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Real Madrid en Levante is geëindigd in een 8-0 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 8-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 6e minuut dacht Real Madrid op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Benzema. Helaas voor Real Madrid werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 10e minuut was het Real Madrid dat via M. Özil dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. K. Benzema dacht na 32 minuten te scoren voor Real Madrid, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 45e minuut scoorde Real Madrid via Cristiano Ronaldo, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 69 minuten spelen wist Real Madrid via K. Benzema de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 72e minuut scoorde Cristiano Ronaldo namens Real Madrid. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 74e minuut leek Cristiano Ronaldo te scoren voor Real Madrid, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 89e minuut leek Pedro León te scoren voor Real Madrid, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 8-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Real Madrid - Levante
8
0
LIVE Real Madrid - Levante 8-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Madrid - Levante teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Real Madrid Doelpunt K. Benzema Real Madrid
10' Doelpunt Real Madrid Doelpunt M. Özil Real Madrid
10' Gele kaart Levante Gele kaart voor G. Munúa Levante
18' Gele kaart Levante Gele kaart voor Cerra Levante
22' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Albiol Real Madrid
28' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Pepe Real Madrid
31' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Á. di María Real Madrid
32' Doelpunt Real Madrid Doelpunt K. Benzema Real Madrid
44' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Granero Real Madrid
45' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Cristiano Ronaldo Real Madrid
46' Wissel Levante Wissel C. Stuani voor F. Caicedo Levante
53' Gele kaart Levante Gele kaart voor Juanlu Levante
55' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor K. Benzema Real Madrid
55' Gele kaart Levante Gele kaart voor Robusté Levante
58' Wissel Levante Wissel Rubén Suárez voor Sergio Levante
69' Doelpunt Real Madrid Doelpunt K. Benzema Real Madrid
69' Wissel Levante Wissel Valdo voor Juanlu Levante
72' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Cristiano Ronaldo Real Madrid
74' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Cristiano Ronaldo Real Madrid
75' Wissel Real Madrid Wissel M. Diarra voor Granero Real Madrid
75' Wissel Real Madrid Wissel Pedro León voor M. Özil Real Madrid
76' Gele kaart Levante Gele kaart voor Del Horno Levante
77' Wissel Real Madrid Wissel Alvaro Morata voor K. Benzema Real Madrid
89' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Pedro León Real Madrid