Nabeschouwing Real Unión - Orihuela (1-0) || Copa Del Rey 2010/2011

Woensdag 8 september 2010 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2010/2011 neemt Real Unión het woensdag 8 september 2010 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Orihuela.

Via de Real Unión - Orihuela live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Unión - Orihuela (1-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Real Unión en Orihuela is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Real Unión. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Fleky in de 104e minuut, waardoor Orihuela met een man minder kwam te staan. In de 115e minuut was het Real Unión dat via Castellano dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Real Unión - Orihuela
1
0
LIVE Real Unión - Orihuela 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Unión - Orihuela teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Orihuela Gele kaart voor Samu Orihuela
58' Gele kaart Orihuela Gele kaart voor Juanma Orihuela
60' Wissel Real Unión Wissel Javi voor Luisma Real Unión
70' Wissel Real Unión Wissel Gorka Brit voor Sarasola Real Unión
70' Wissel Real Unión Wissel Eneko Romo voor Rubén García Real Unión
82' Gele kaart Orihuela Gele kaart voor Benja Orihuela
86' Gele kaart Orihuela Gele kaart voor Ricardo Orihuela
87' Wissel Orihuela Wissel Sergio Molina voor Fleky Orihuela
89' Gele kaart Real Unión Gele kaart voor Iker Real Unión
100' Gele kaart Real Unión Gele kaart voor Eneko Romo Real Unión
104' Rode kaart Orihuela Rode kaart voor Fleky Orihuela
112' Gele kaart Real Unión Gele kaart voor Gorka Brit Real Unión
112' Wissel Orihuela Wissel Álvaro voor Manu Micu Orihuela
113' Gele kaart Orihuela Gele kaart voor T. Taulemesse Orihuela
113' Wissel Orihuela Wissel José voor José Villanueva Orihuela
115' Doelpunt Real Unión Doelpunt Castellano Real Unión
119' Gele kaart Real Unión Gele kaart voor Ladero Real Unión