Nabeschouwing Tudelano - Lucena (0-2) || Copa Del Rey 2010/2011

Woensdag 1 september 2010 - 18:30 uur

In de Copa Del Rey 2010/2011 neemt Tudelano het woensdag 1 september 2010 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Lucena.

Via de Tudelano - Lucena live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tudelano - Lucena (0-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Tudelano en Lucena is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Lucena. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 18e minuut dacht Lucena op voorsprong te komen via een doelpunt van Pineda. Helaas voor Lucena werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 34e minuut was het Lucena dat via Obregón dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Tudelano - Lucena
LIVE Tudelano - Lucena 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tudelano - Lucena teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Lucena Doelpunt Pineda Lucena
19' Gele kaart Lucena Gele kaart voor Manolo Cano Lucena
33' Gele kaart Lucena Gele kaart voor Sarmiento Lucena
34' Doelpunt Lucena Doelpunt Obregón Lucena
38' Gele kaart Tudelano Gele kaart voor O. Souaidy Tudelano
42' Gele kaart Tudelano Gele kaart voor Pacheta Tudelano
46' Wissel Lucena Wissel Toni Seoane voor Pascual Lucena
49' Gele kaart Lucena Gele kaart voor Álex Cruz Lucena
51' Wissel Tudelano Wissel Damián voor Kiko Tudelano
53' Gele kaart Lucena Gele kaart voor Pineda Lucena
74' Gele kaart Tudelano Gele kaart voor Iván Moreno Tudelano
74' Wissel Tudelano Wissel Arturo voor O. Souaidy Tudelano
75' Wissel Lucena Wissel Óscar Ventaja voor Pineda Lucena
79' Wissel Tudelano Wissel Hierro voor Jorge Tudelano
84' Gele kaart Lucena Gele kaart voor Jose Manuel Lucena
89' Wissel Lucena Wissel Miguel Jiménez voor Álex Cruz Lucena