Nabeschouwing Levante - Alcorcón (4-0) || Copa Del Rey 2011/2012

Woensdag 11 januari 2012 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2011/2012 neemt Levante het woensdag 11 januari 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Alcorcón.

Via de Levante - Alcorcón live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Levante - Alcorcón (4-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Levante en Alcorcón is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Levante. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 23e minuut dacht Levante op voorsprong te komen via een doelpunt van Barkero. Helaas voor Levante werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 45e minuut was het Levante dat via Roger Martí dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Iborra dacht na 52 minuten te scoren voor Levante, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 66e minuut scoorde Levante via Rubén Suárez, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Levante - Alcorcón
4
0
LIVE Levante - Alcorcón 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Levante - Alcorcón teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Levante Doelpunt Barkero Levante
32' Gele kaart Alcorcón Gele kaart voor Abraham Alcorcón
45' Doelpunt Levante Doelpunt Roger Martí Levante
46' Wissel Levante Wissel Rubén Suárez voor A. Koné Levante
51' Gele kaart Alcorcón Gele kaart voor Sergio Mora Alcorcón
52' Doelpunt Levante Doelpunt Iborra Levante
52' Gele kaart Levante Gele kaart voor Nano Levante
59' Wissel Alcorcón Wissel Quini voor Carlos Expósito Alcorcón
59' Wissel Alcorcón Wissel J. Babin voor Saúl Berjón Alcorcón
62' Gele kaart Levante Gele kaart voor Iborra Levante
62' Wissel Alcorcón Wissel Paco Montañés voor Abraham Alcorcón
66' Doelpunt Levante Doelpunt Rubén Suárez Levante
68' Wissel Levante Wissel Rafa Jordá voor Roger Martí Levante
77' Gele kaart Alcorcón Gele kaart voor J. Babin Alcorcón
78' Wissel Levante Wissel Pedro López voor Barkero Levante
80' Gele kaart Alcorcón Gele kaart voor Miguélez Alcorcón
85' Gele kaart Alcorcón Gele kaart voor Oriol Alcorcón
90' Gele kaart Levante Gele kaart voor Javi Venta Levante
Video hoogtepunten en samenvatting Levante - Alcorcón
Opstellingen Levante - Alcorcón

Voorbeschouwing Levante - Alcorcón

Levante en Alcorcón spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Levante en Alcorcón in de Copa Del Rey vond plaats op 3 januari 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Alcorcón. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Alcorcón favoriet. 1 keer wist de ploeg van Levante te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Levante. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.