Nabeschouwing Barcelona - Málaga (2-2) || Copa Del Rey 2012/2013

Woensdag 16 januari 2013 - 21:30 uur

In de Copa Del Rey 2012/2013 neemt Barcelona het woensdag 16 januari 2013 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Málaga.

Via de Barcelona - Málaga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona - Málaga (2-2)

De Copa Del Rey 2012/2013 wedstrijd tussen Barcelona en Málaga geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 26e minuut dacht Málaga op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Iturra. Helaas voor Málaga werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 29e minuut was het FC Barcelona dat via L. Messi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Puyol dacht na 30 minuten te scoren voor FC Barcelona, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 75e minuut werd Nacho Monreal van Málaga met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Málaga het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 90 minuten spelen wist Málaga via Ignacio Camacho de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Barcelona - Málaga
2
2
LIVE Barcelona - Málaga 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona - Málaga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor A. Sánchez FC Barcelona
26' Doelpunt Málaga Doelpunt M. Iturra Málaga
29' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi FC Barcelona
30' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Puyol met assist van Thiago Alcântara FC Barcelona
34' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor L. Messi FC Barcelona
38' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Eliseu Málaga
46' Wissel Málaga Wissel Nacho Monreal voor Portillo Málaga
65' Wissel Málaga Wissel R. Santa Cruz voor J. Saviola Málaga
69' Wissel Málaga Wissel Duda voor D. Buonanotte Málaga
74' Wissel FC Barcelona Wissel Fàbregas voor A. Sánchez FC Barcelona
74' Wissel FC Barcelona Wissel Pedro voor Tello FC Barcelona
75' Rode kaart Málaga Rode kaart voor Nacho Monreal Málaga
78' Wissel FC Barcelona Wissel Xavi voor Thiago Alcântara FC Barcelona
82' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Sergio Sánchez Málaga
90' Doelpunt Málaga Doelpunt Ignacio Camacho met assist van Duda Málaga
93' Gele kaart Málaga Gele kaart voor S. Fernández Málaga