Nabeschouwing Málaga - Eibar (4-1) || Copa Del Rey 2012/2013

Dinsdag 8 januari 2013 - 19:30 uur

In de Copa Del Rey 2012/2013 neemt Málaga het dinsdag 8 januari 2013 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Eibar.

Via de Málaga - Eibar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Málaga - Eibar (4-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Málaga en Eibar is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Málaga. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 11e minuut dacht SD Eibar op voorsprong te komen via een doelpunt van Rubén Arroyo. Helaas voor SD Eibar werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 74e minuut was het Málaga dat via D. Buonanotte dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Fernández dacht na 77 minuten te scoren voor Málaga, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 81e minuut scoorde Málaga via Portillo, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 86e minuut werd Guille Roldán van SD Eibar met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Málaga met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 91e minuut scoorde D. Buonanotte namens Málaga. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Málaga - Eibar
4
1
LIVE Málaga - Eibar 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Málaga - Eibar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Rubén Arroyo SD Eibar
28' Gele kaart Málaga Gele kaart voor M. Iturra Málaga
48' Gele kaart Málaga Gele kaart voor D. Buonanotte Málaga
61' Wissel Málaga Wissel M. Demichelis voor M. Iturra Málaga
61' Wissel Málaga Wissel Portillo voor J. Toulalan Málaga
62' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Mikel Arruabarrena SD Eibar
64' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Dani García SD Eibar
72' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Duda Málaga
74' Doelpunt Málaga Doelpunt D. Buonanotte Málaga
75' Wissel SD Eibar Wissel Guille Roldán voor Ander Capa SD Eibar
76' Wissel SD Eibar Wissel Isaac Aketxe voor David Mainz SD Eibar
77' Doelpunt Málaga Doelpunt S. Fernández Málaga
81' Doelpunt Málaga Doelpunt Portillo Málaga
83' Wissel SD Eibar Wissel Diego Jiménez voor Jon Errasti SD Eibar
84' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Sergio Sánchez Málaga
86' Rode kaart SD Eibar Rode kaart voor Guille Roldán SD Eibar
87' Wissel Málaga Wissel Juanmi voor J. Saviola Málaga
91' Doelpunt Málaga Doelpunt D. Buonanotte Málaga
Video hoogtepunten en samenvatting Málaga - Eibar
Opstellingen Málaga - Eibar

Voorbeschouwing Málaga - Eibar

Málaga en Eibar spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Málaga en Eibar in de Copa Del Rey vond plaats op 18 december 2012 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.