Nabeschouwing Sevilla - Atlético Madrid (2-2) || Copa Del Rey 2012/2013

Woensdag 27 februari 2013 - 22:00 uur

In de Copa Del Rey 2012/2013 neemt Sevilla het woensdag 27 februari 2013 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid.

Via de Sevilla - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Atlético Madrid (2-2)

De Copa Del Rey 2012/2013 wedstrijd tussen Sevilla en Atlético Madrid geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 6e minuut dacht Atlético Madrid op voorsprong te komen via een doelpunt van Diego Costa. Helaas voor Atlético Madrid werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 29e minuut was het Atlético Madrid dat via R. Falcao dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Jesús Navas dacht na 39 minuten te scoren voor Sevilla, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 76e minuut moest Sevilla verder met een man minder, nadat G. Medel een tweede gele kaart kreeg. Na 91 minuten spelen wist Sevilla via I. Rakitić de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Na 93 minuten werd opnieuw een speler van het veld gestuurd nadat G. Kondogbia zijn tweede gele kaart van de wedstrijd ontving.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Sevilla - Atlético Madrid
2
2
LIVE Sevilla - Atlético Madrid 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Diego Costa met assist van Raúl García Atlético Madrid
24' Wissel Atlético Madrid Wissel Mario Suárez voor Tiago Atlético Madrid
29' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt R. Falcao met assist van Diego Costa Atlético Madrid
39' Doelpunt Sevilla Doelpunt Jesús Navas met assist van Alberto Moreno Sevilla
43' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor G. Kondogbia Sevilla
44' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Raúl García Atlético Madrid
46' Wissel Sevilla Wissel Manu voor José Antonio Reyes Sevilla
48' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor D. Díaz Atlético Madrid
64' Wissel Atlético Madrid Wissel C. Rodríguez voor A. Turan Atlético Madrid
70' Wissel Sevilla Wissel Cicinho voor Botía Sevilla
73' Wissel Atlético Madrid Wissel Koke voor Raúl García Atlético Madrid
76' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor G. Medel Sevilla
76' Tweede gele kaart Sevilla Tweede gele kaart voor G. Medel Sevilla
78' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor I. Rakitić Sevilla
91' Doelpunt Sevilla Doelpunt I. Rakitić met assist van G. Kondogbia Sevilla
93' Tweede gele kaart Sevilla Tweede gele kaart voor G. Kondogbia Sevilla
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Atlético Madrid
Opstellingen Sevilla - Atlético Madrid

Voorbeschouwing Sevilla - Atlético Madrid

Sevilla en Atlético Madrid spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en Atlético Madrid in de Copa Del Rey vond plaats op 31 januari 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atlético Madrid. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Sevilla als Atlético Madrid wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.