Nabeschouwing Sevilla - Real Zaragoza (4-0) || Copa Del Rey 2012/2013

Woensdag 23 januari 2013 - 19:30 uur

In de Copa Del Rey 2012/2013 neemt Sevilla het woensdag 23 januari 2013 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Real Zaragoza.

Via de Sevilla - Real Zaragoza live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Real Zaragoza (4-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Sevilla en Real Zaragoza is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Fernández in de 26e minuut, waardoor Real Zaragoza met een man minder kwam te staan. In de 36e minuut was het Sevilla dat via Negredo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. I. Rakitić dacht na 48 minuten te scoren voor Sevilla, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 65e minuut moest Real Zaragoza verder met een man minder, nadat Fran González een tweede gele kaart kreeg. Na 67 minuten spelen wist Sevilla via Negredo de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 92e minuut scoorde Manu namens Sevilla. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Sevilla - Real Zaragoza
4
0
LIVE Sevilla - Real Zaragoza 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Real Zaragoza teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Real Zaragoza Gele kaart voor L. Wilchez Real Zaragoza
17' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor E. Spahić Sevilla
26' Rode kaart Real Zaragoza Rode kaart voor Fernández Real Zaragoza
34' Wissel Real Zaragoza Wissel Jorge Ortí voor Javi Real Zaragoza
36' Doelpunt Sevilla Doelpunt Negredo met assist van I. Rakitić Sevilla
48' Doelpunt Sevilla Doelpunt I. Rakitić met assist van Fernando Navarro Sevilla
49' Gele kaart Real Zaragoza Gele kaart voor Fran González Real Zaragoza
52' Wissel Real Zaragoza Wissel Litri voor Víctor Rodríguez Real Zaragoza
54' Wissel Sevilla Wissel Manu voor G. Medel Sevilla
65' Tweede gele kaart Real Zaragoza Tweede gele kaart voor Fran González Real Zaragoza
67' Penalty Sevilla Penalty Negredo Sevilla
69' Gele kaart Real Zaragoza Gele kaart voor C. Săpunaru Real Zaragoza
70' Wissel Real Zaragoza Wissel Movilla voor F. Zuculini Real Zaragoza
72' Wissel Sevilla Wissel P. Diawara voor Negredo Sevilla
76' Wissel Sevilla Wissel M. Stevanović voor José Antonio Reyes Sevilla
92' Doelpunt Sevilla Doelpunt Manu Sevilla
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Real Zaragoza
Opstellingen Sevilla - Real Zaragoza

Voorbeschouwing Sevilla - Real Zaragoza

Sevilla en Real Zaragoza spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en Real Zaragoza in de Copa Del Rey vond plaats op 16 januari 2013 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.