Nabeschouwing Atlético Madrid - Valencia (2-0) || Copa Del Rey 2013/2014

Dinsdag 14 januari 2014 - 21:30 uur

In de Copa Del Rey 2013/2014 neemt Atlético Madrid het dinsdag 14 januari 2014 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Valencia.

Via de Atlético Madrid - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atlético Madrid - Valencia (2-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Atlético Madrid en Valencia is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Atlético Madrid. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 51e minuut dacht Atlético Madrid op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Godín. Helaas voor Atlético Madrid werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 89e minuut was het Atlético Madrid dat via Raúl García dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 91e minuut kreeg Dani Parejo van Valencia voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Valencia de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Atlético Madrid - Valencia
2
0
LIVE Atlético Madrid - Valencia 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atlético Madrid - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Barragán Valencia
38' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Míchel Valencia
51' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt D. Godín Atlético Madrid
51' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Dani Parejo Valencia
56' Wissel Valencia Wissel Paco Alcácer voor F. Cartabia Valencia
58' Wissel Atlético Madrid Wissel Koke voor J. Sosa Atlético Madrid
67' Wissel Valencia Wissel P. Piatti voor S. Feghouli Valencia
79' Wissel Valencia Wissel D. Pabón voor Hélder Postiga Valencia
82' Wissel Atlético Madrid Wissel C. Rodríguez voor A. Turan Atlético Madrid
89' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Raúl García Atlético Madrid
89' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Ricardo Costa Valencia
91' Tweede gele kaart Valencia Tweede gele kaart voor Dani Parejo Valencia
Video hoogtepunten en samenvatting Atlético Madrid - Valencia
Opstellingen Atlético Madrid - Valencia

Voorbeschouwing Atlético Madrid - Valencia

Atlético Madrid en Valencia spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Atlético Madrid en Valencia in de Copa Del Rey vond plaats op 7 januari 2014 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Atlético Madrid als Valencia wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.