Nabeschouwing Barcelona - Real Sociedad (2-0) || Copa Del Rey 2013/2014

Woensdag 5 februari 2014 - 22:00 uur

In de Copa Del Rey 2013/2014 neemt Barcelona het woensdag 5 februari 2014 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Real Sociedad.

Via de Barcelona - Real Sociedad live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona - Real Sociedad (2-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Barcelona en Real Sociedad is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 44e minuut dacht FC Barcelona op voorsprong te komen via een doelpunt van Busquets. Helaas voor FC Barcelona werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 44e minuut moest Íñigo Martínez van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Real Sociedad verder met een speler minder. Zubikarai dacht na 60 minuten te scoren voor FC Barcelona, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Barcelona - Real Sociedad
2
0
LIVE Barcelona - Real Sociedad 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona - Real Sociedad teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Wissel Real Sociedad Wissel Carlos Martínez voor Mikel González Real Sociedad
26' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Busquets FC Barcelona
36' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor J. Mascherano FC Barcelona
39' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor C. Vela Real Sociedad
44' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Busquets met assist van A. Sánchez FC Barcelona
44' Rode kaart Real Sociedad Rode kaart voor Íñigo Martínez Real Sociedad
58' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Elustondo Real Sociedad
60' Eigen doelpunt FC Barcelona Eigen doelpunt Zubikarai FC Barcelona
62' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Jon Gaztañaga Real Sociedad
73' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor L. Messi FC Barcelona
73' Wissel Real Sociedad Wissel Canales voor C. Vela Real Sociedad
74' Wissel FC Barcelona Wissel Iniesta voor A. Sánchez FC Barcelona
83' Wissel Real Sociedad Wissel H. Seferović voor A. Griezmann Real Sociedad
86' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Zubikarai Real Sociedad
86' Wissel FC Barcelona Wissel Tello voor Fàbregas FC Barcelona
89' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Joseba Zaldúa Real Sociedad