Nabeschouwing Espanyol - Alcorcón (4-2) || Copa Del Rey 2013/2014

Woensdag 15 januari 2014 - 19:30 uur

In de Copa Del Rey 2013/2014 neemt Espanyol het woensdag 15 januari 2014 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Alcorcón. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi Cornellà-El Prat (Cornella de Llobregat) in Cornella de Llobregat.

Via de Espanyol - Alcorcón live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Espanyol - Alcorcón (4-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Espanyol en Alcorcón is geëindigd in een 4-2 overwinning voor Espanyol. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 4e minuut dacht Alcorcón op voorsprong te komen via een doelpunt van Óscar Plano. Helaas voor Alcorcón werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 9e minuut was het Espanyol dat via Simão dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Sergio García dacht na 23 minuten te scoren voor Espanyol, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 80e minuut scoorde Alcorcón via Javito, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 83 minuten spelen wist Espanyol via Víctor Álvarez de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 86e minuut scoorde Pizzi namens Espanyol. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Espanyol - Alcorcón
4
2
LIVE Espanyol - Alcorcón 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Espanyol - Alcorcón teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Alcorcón Doelpunt Óscar Plano Alcorcón
9' Doelpunt Espanyol Doelpunt Simão Espanyol
10' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Javi López Espanyol
19' Wissel Alcorcón Wissel Dani Pacheco voor Jesús Tamayo Alcorcón
23' Penalty Espanyol Penalty Sergio García Espanyol
37' Gele kaart Alcorcón Gele kaart voor Verdés Alcorcón
62' Wissel Alcorcón Wissel Juli voor Óscar Plano Alcorcón
64' Wissel Espanyol Wissel Pizzi voor Simão Espanyol
67' Wissel Alcorcón Wissel Javito voor Fernando Sales Alcorcón
74' Gele kaart Alcorcón Gele kaart voor Sergio Prendes Alcorcón
80' Doelpunt Alcorcón Doelpunt Javito Alcorcón
82' Wissel Espanyol Wissel Lanzarote voor Álex Espanyol
83' Doelpunt Espanyol Doelpunt Víctor Álvarez Espanyol
86' Doelpunt Espanyol Doelpunt Pizzi Espanyol
87' Wissel Espanyol Wissel H. Moreno voor Víctor Álvarez Espanyol
89' Gele kaart Alcorcón Gele kaart voor Rubén Sanz Alcorcón
Video hoogtepunten en samenvatting Espanyol - Alcorcón
Opstellingen Espanyol - Alcorcón

Voorbeschouwing Espanyol - Alcorcón

Espanyol en Alcorcón spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Espanyol en Alcorcón in de Copa Del Rey vond plaats op 8 januari 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Alcorcón. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Alcorcón favoriet. 1 keer wist de ploeg van Espanyol te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Espanyol. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.