Nabeschouwing Real Madrid - Espanyol (1-0) || Copa Del Rey 2013/2014

Dinsdag 28 januari 2014 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2013/2014 neemt Real Madrid het dinsdag 28 januari 2014 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Espanyol. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Santiago Bernabéu in Madrid.

Via de Real Madrid - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Madrid - Espanyol (1-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Real Madrid en Espanyol is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 7e minuut dacht Real Madrid op voorsprong te komen via een doelpunt van Jesé Rodríguez. Helaas voor Real Madrid werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 76e minuut kreeg Víctor Sánchez van Espanyol voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Espanyol de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Real Madrid - Espanyol
1
0
LIVE Real Madrid - Espanyol 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Madrid - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Jesé Rodríguez met assist van Xabi Alonso Real Madrid
36' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Víctor Sánchez Espanyol
41' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Nacho Real Madrid
46' Wissel Espanyol Wissel J. Córdoba voor G. Torje Espanyol
66' Wissel Espanyol Wissel C. Stuani voor Pizzi Espanyol
67' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Cristiano Ronaldo Real Madrid
73' Wissel Real Madrid Wissel Pepe voor Fábio Coentrão Real Madrid
76' Tweede gele kaart Espanyol Tweede gele kaart voor Víctor Sánchez Espanyol
78' Wissel Espanyol Wissel David López voor Álex Espanyol
79' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor J. Córdoba Espanyol
81' Wissel Real Madrid Wissel Álvaro Morata voor Isco Real Madrid
86' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Sergio Ramos Real Madrid
86' Wissel Real Madrid Wissel Casemiro voor Á. di María Real Madrid
87' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Sidnei Espanyol
Video hoogtepunten en samenvatting Real Madrid - Espanyol
Opstellingen Real Madrid - Espanyol

Voorbeschouwing Real Madrid - Espanyol

Real Madrid en Espanyol spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Real Madrid en Espanyol in de Copa Del Rey vond plaats op 21 januari 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Real Madrid favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Espanyol slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.