Nabeschouwing Tropezón - Tuilla (0-1) (na verlenging) || Copa Del Rey 2013/2014

Woensdag 4 september 2013 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2013/2014 neemt Tropezón het woensdag 4 september 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Tuilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Campo Municipal Santa Ana in Tanos.

Via de Tropezón - Tuilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tropezón - Tuilla (0-1) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Tropezón en Tuilla is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Tuilla. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Tuilla dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Marcos Leiras van Tuilla. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 49e minuut het veld moest verlaten. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 101e minuut was het Tuilla dat via Miguel dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 109e minuut kreeg Pelayo Aller van Tuilla voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Tuilla de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Tuilla die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Tropezón - Tuilla
LIVE Tropezón - Tuilla 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tropezón - Tuilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Tuilla Gele kaart voor Marcos Leiras Tuilla
31' Gele kaart Tropezón Gele kaart voor Álex González Tropezón
49' Tweede gele kaart Tuilla Tweede gele kaart voor Marcos Leiras Tuilla
64' Wissel Tropezón Wissel Alberto Dorronsoro voor Álex González Tropezón
64' Wissel Tropezón Wissel Perujo voor Luis González Tropezón
66' Wissel Tuilla Wissel Vázquez voor Juan Cueva Tuilla
67' Gele kaart Tropezón Gele kaart voor Pablo Crespo Tropezón
75' Wissel Tropezón Wissel Rafa Prado voor Héctor Tropezón
78' Gele kaart Tuilla Gele kaart voor Pelayo Aller Tuilla
80' Gele kaart Tuilla Gele kaart voor Ángel González Tuilla
92' Wissel Tuilla Wissel Alberto Medio voor Jandro Tuilla
101' Doelpunt Tuilla Doelpunt Miguel Tuilla
109' Tweede gele kaart Tuilla Tweede gele kaart voor Pelayo Aller Tuilla
113' Gele kaart Tuilla Gele kaart voor Miguel Tuilla
116' Gele kaart Tropezón Gele kaart voor Juan Fresno Tropezón
119' Wissel Tuilla Wissel Secades voor Diego Arias Tuilla