Nabeschouwing Albacete - Levante (1-1) || Copa Del Rey 2014/2015

Vrijdag 5 december 2014 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2014/2015 neemt Albacete het vrijdag 5 december 2014 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Levante.

Via de Albacete - Levante live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Albacete - Levante (1-1)

De Copa Del Rey 2014/2015 wedstrijd tussen Albacete en Levante geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 7e minuut dacht Albacete op voorsprong te komen via een doelpunt van Thierry Moutinho. Helaas voor Albacete werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 68e minuut was het Levante dat via I. El Adoua dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Albacete - Levante
1
1
LIVE Albacete - Levante 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Albacete - Levante teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Albacete Doelpunt Thierry Moutinho Albacete
30' Gele kaart Albacete Gele kaart voor Fran Noguerol Albacete
36' Gele kaart Albacete Gele kaart voor Diego Benito Albacete
47' Gele kaart Levante Gele kaart voor Rafael Martins Levante
49' Gele kaart Levante Gele kaart voor Héctor Rodas Levante
57' Wissel Levante Wissel Víctor Camarasa voor Héctor Rodas Levante
62' Wissel Albacete Wissel César Díaz voor Keko Albacete
66' Wissel Albacete Wissel Rubén Cruz voor Chumbi Albacete
68' Doelpunt Levante Doelpunt I. El Adoua Levante
72' Wissel Levante Wissel David Barral voor Rafael Martins Levante
76' Wissel Albacete Wissel Portu voor Samu Albacete
81' Wissel Levante Wissel N. El Zhar voor Xumetra Levante
87' Gele kaart Albacete Gele kaart voor Thierry Moutinho Albacete
89' Gele kaart Levante Gele kaart voor Juanfran Levante
92' Gele kaart Albacete Gele kaart voor Portu Albacete