Nabeschouwing Albacete - Recreativo Huelva (2-1) || Copa Del Rey 2014/2015

Dinsdag 14 oktober 2014 - 22:00 uur

In de Copa Del Rey 2014/2015 neemt Albacete het dinsdag 14 oktober 2014 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Recreativo Huelva.

Via de Albacete - Recreativo Huelva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Albacete - Recreativo Huelva (2-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Albacete en Recreativo Huelva is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Albacete. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 35e minuut dacht Albacete op voorsprong te komen via een doelpunt van Cidoncha. Helaas voor Albacete werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 72e minuut was het Albacete dat via Rubén Cruz dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Víctor Díaz dacht na 86 minuten te scoren voor Recreativo Huelva, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Albacete - Recreativo Huelva
2
1
LIVE Albacete - Recreativo Huelva 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Albacete - Recreativo Huelva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Doelpunt Albacete Doelpunt Cidoncha Albacete
42' Gele kaart Recreativo Huelva Gele kaart voor Ángel Montoro Recreativo Huelva
56' Gele kaart Recreativo Huelva Gele kaart voor Córcoles Recreativo Huelva
62' Wissel Recreativo Huelva Wissel Braulio Nóbrega voor Rubén Mesa Recreativo Huelva
62' Wissel Recreativo Huelva Wissel J. Zambrano voor Álvaro Antón Recreativo Huelva
65' Gele kaart Albacete Gele kaart voor Carlos Moreno Albacete
68' Gele kaart Recreativo Huelva Gele kaart voor Víctor Díaz Recreativo Huelva
69' Wissel Albacete Wissel Rubén Cruz voor Chumbi Albacete
72' Doelpunt Albacete Doelpunt Rubén Cruz Albacete
76' Wissel Recreativo Huelva Wissel Dimas voor Ángel Montoro Recreativo Huelva
77' Wissel Albacete Wissel Samu voor J. Díaz Albacete
84' Wissel Albacete Wissel Portu voor Cidoncha Albacete
86' Doelpunt Recreativo Huelva Doelpunt Víctor Díaz Recreativo Huelva
86' Gele kaart Recreativo Huelva Gele kaart voor H. Menosse Recreativo Huelva