Nabeschouwing Almería - Getafe (1-1) || Copa Del Rey 2014/2015

Woensdag 7 januari 2015 - 22:00 uur

In de Copa Del Rey 2014/2015 neemt Almería het woensdag 7 januari 2015 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Getafe. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de los Juegos Mediterráneos in Almeria.

Via de Almería - Getafe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almería - Getafe (1-1)

De Copa Del Rey 2014/2015 wedstrijd tussen Almería en Getafe geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 21e minuut dacht Getafe op voorsprong te komen via een doelpunt van Verza. Helaas voor Getafe werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 59e minuut was het Almería dat via Verza dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Almería - Getafe
1
1
LIVE Almería - Getafe 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almería - Getafe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Eigen doelpunt Getafe Eigen doelpunt Verza Getafe
24' Wissel Almería Wissel Dani Romera voor Quique Almería
31' Gele kaart Getafe Gele kaart voor E. Velázquez Getafe
35' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Roberto Lago Getafe
45' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Diego Castro Getafe
54' Gele kaart Almería Gele kaart voor Antonio Marín Almería
59' Penalty Almería Penalty Verza Almería
60' Wissel Getafe Wissel Sammir voor Pablo Sarabia Getafe
66' Wissel Getafe Wissel E. Buendía voor F. Hinestroza Getafe
70' Wissel Getafe Wissel Pedro Astray voor Diego Castro Getafe
74' Gele kaart Almería Gele kaart voor Wellington Silva Almería
74' Wissel Almería Wissel Soriano voor Mané Almería
86' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Naldo Getafe
94' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Juan Rodríguez Getafe