Nabeschouwing Almería - Real Betis (2-1) || Copa Del Rey 2014/2015

Dinsdag 16 december 2014 - 22:00 uur

In de Copa Del Rey 2014/2015 neemt Almería het dinsdag 16 december 2014 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Real Betis. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de los Juegos Mediterráneos in Almeria.

Via de Almería - Real Betis live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almería - Real Betis (2-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Almería en Real Betis is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Almería. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 59e minuut dacht Almería op voorsprong te komen via een doelpunt van Míchel. Helaas voor Almería werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 74e minuut was het Almería dat via J. Zongo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Perquis dacht na 78 minuten te scoren voor Real Betis, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Almería - Real Betis
2
1
LIVE Almería - Real Betis 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almería - Real Betis teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Almería Gele kaart voor Míchel Almería
46' Gele kaart Almería Gele kaart voor T. Bifouma Almería
50' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor D. Perquis Real Betis
57' Wissel Real Betis Wissel Cejudo voor Dani Ceballos Real Betis
57' Wissel Real Betis Wissel Rubén Castro voor V. Rennella Real Betis
59' Doelpunt Almería Doelpunt Míchel Almería
61' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor C. Piccini Real Betis
63' Wissel Real Betis Wissel Dani Pacheco voor F. Kadir Real Betis
66' Wissel Almería Wissel T. Dangda voor Wellington Silva Almería
67' Wissel Almería Wissel Quique voor Verza Almería
71' Gele kaart Almería Gele kaart voor Ángel Trujillo Almería
74' Doelpunt Almería Doelpunt J. Zongo Almería
74' Wissel Almería Wissel Antonio Marín voor Ángel Trujillo Almería
78' Doelpunt Real Betis Doelpunt D. Perquis Real Betis
84' Gele kaart Almería Gele kaart voor Corona Almería
Video hoogtepunten en samenvatting Almería - Real Betis
Opstellingen Almería - Real Betis

Voorbeschouwing Almería - Real Betis

Almería en Real Betis spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Almería en Real Betis in de Copa Del Rey vond plaats op 5 december 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Almería. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Almería favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Real Betis slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.