Nabeschouwing Atlético Madrid - Barcelona (2-3) || Copa Del Rey 2014/2015

Woensdag 28 januari 2015 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2014/2015 neemt Atlético Madrid het woensdag 28 januari 2015 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Barcelona.

Via de Atlético Madrid - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atlético Madrid - Barcelona (2-3)

Het Copa Del Rey duel tussen Atlético Madrid en Barcelona is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 2-3 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 1e minuut dacht Atlético Madrid op voorsprong te komen via een doelpunt van Fernando Torres. Helaas voor Atlético Madrid werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 9e minuut was het FC Barcelona dat via Neymar dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Raúl García dacht na 30 minuten te scoren voor Atlético Madrid, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 38e minuut scoorde FC Barcelona via Miranda, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 41 minuten spelen wist FC Barcelona via Neymar de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Na 46 minuten kon Gabi van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Atlético Madrid het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken. Na 84 minuten kon Mario Suárez van Atlético Madrid vertrekken nadat deze voor de tweede keer in de wedstrijd een gele kaart ontving.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Atlético Madrid - Barcelona
2
3
LIVE Atlético Madrid - Barcelona 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atlético Madrid - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Fernando Torres met assist van Guilherme Siqueira Atlético Madrid
9' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Neymar met assist van L. Suárez FC Barcelona
14' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Raúl García Atlético Madrid
29' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor J. Mascherano FC Barcelona
30' Penalty Atlético Madrid Penalty Raúl García Atlético Madrid
38' Eigen doelpunt FC Barcelona Eigen doelpunt Miranda FC Barcelona
41' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Neymar met assist van Jordi Alba FC Barcelona
41' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Gabi Atlético Madrid
44' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor L. Messi FC Barcelona
46' Tweede gele kaart Atlético Madrid Tweede gele kaart voor Gabi Atlético Madrid
46' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Fernando Torres Atlético Madrid
46' Wissel Atlético Madrid Wissel Saúl voor A. Griezmann Atlético Madrid
48' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor A. Turan Atlético Madrid
58' Wissel Atlético Madrid Wissel Jesús Gámez voor Juanfran Atlético Madrid
62' Wissel FC Barcelona Wissel J. Mathieu voor J. Mascherano FC Barcelona
63' Wissel Atlético Madrid Wissel Cani voor A. Turan Atlético Madrid
69' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Mario Suárez Atlético Madrid
70' Wissel FC Barcelona Wissel Rafinha voor I. Rakitić FC Barcelona
74' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Dani Alves FC Barcelona
75' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Guilherme Siqueira Atlético Madrid
77' Wissel FC Barcelona Wissel Pedro voor Neymar FC Barcelona
83' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor J. Giménez Atlético Madrid
84' Tweede gele kaart Atlético Madrid Tweede gele kaart voor Mario Suárez Atlético Madrid
86' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Cani Atlético Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Atlético Madrid - Barcelona
Opstellingen Atlético Madrid - Barcelona

Voorbeschouwing Atlético Madrid - Barcelona

Atlético Madrid en Barcelona spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Atlético Madrid en Barcelona in de Copa Del Rey vond plaats op 21 januari 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Barcelona favoriet. 3 keer wist de ploeg van Atlético Madrid te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Atlético Madrid. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.