Nabeschouwing Barakaldo - Trival Valderas (3-0) || Copa Del Rey 2014/2015

Woensdag 3 september 2014 - 20:15 uur

In de Copa Del Rey 2014/2015 neemt Barakaldo het woensdag 3 september 2014 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Trival Valderas. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Lasesarre in Barakaldo.

Via de Barakaldo - Trival Valderas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barakaldo - Trival Valderas (3-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Barakaldo en Trival Valderas is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Barakaldo. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 15e minuut dacht Barakaldo op voorsprong te komen via een doelpunt van Jon Etxaniz. Helaas voor Barakaldo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 55e minuut was het Barakaldo dat via Jon Etxaniz dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Imanol Aguiar dacht na 71 minuten te scoren voor Barakaldo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Barakaldo - Trival Valderas
3
0
LIVE Barakaldo - Trival Valderas 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barakaldo - Trival Valderas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Barakaldo Doelpunt Jon Etxaniz Barakaldo
22' Gele kaart Barakaldo Gele kaart voor Íñigo Carro Barakaldo
43' Gele kaart Trival Valderas Gele kaart voor Gonzalo Iglesias Trival Valderas
46' Wissel Barakaldo Wissel Aitor Aldalur voor Íñigo Carro Barakaldo
51' Gele kaart Trival Valderas Gele kaart voor Edu Ruiz Trival Valderas
55' Doelpunt Barakaldo Doelpunt Jon Etxaniz Barakaldo
57' Wissel Trival Valderas Wissel Raúl Díez voor Edu Ruiz Trival Valderas
60' Wissel Barakaldo Wissel Alberto Cusidor voor Pedro Izurza Barakaldo
65' Gele kaart Barakaldo Gele kaart voor Alex Quintanilla Barakaldo
65' Wissel Barakaldo Wissel Gerardo Carrera voor Jon Etxaniz Barakaldo
67' Wissel Trival Valderas Wissel Diego Zamora voor Sergio Nanclares Trival Valderas
69' Wissel Trival Valderas Wissel Javi Mínguez voor Gonzalo Iglesias Trival Valderas
71' Doelpunt Barakaldo Doelpunt Imanol Aguiar Barakaldo
84' Gele kaart Trival Valderas Gele kaart voor Raúl Díez Trival Valderas