Nabeschouwing Barcelona - Elche (5-0) || Copa Del Rey 2014/2015

Donderdag 8 januari 2015 - 22:00 uur

In de Copa Del Rey 2014/2015 neemt Barcelona het donderdag 8 januari 2015 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Elche.

Via de Barcelona - Elche live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona - Elche (5-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Barcelona en Elche is geëindigd in een 5-0 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 34e minuut dacht FC Barcelona op voorsprong te komen via een doelpunt van Neymar. Helaas voor FC Barcelona werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 39e minuut was het FC Barcelona dat via L. Suárez dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. L. Messi dacht na 45 minuten te scoren voor FC Barcelona, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 55e minuut scoorde FC Barcelona via Jordi Alba, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 59 minuten spelen wist FC Barcelona via Neymar de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Barcelona - Elche
5
0
LIVE Barcelona - Elche 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona - Elche teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Neymar FC Barcelona
39' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Suárez FC Barcelona
42' Gele kaart Elche Gele kaart voor D. Suárez Elche
44' Gele kaart Elche Gele kaart voor E. Roco Elche
45' Penalty FC Barcelona Penalty L. Messi FC Barcelona
55' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Jordi Alba FC Barcelona
57' Gele kaart Elche Gele kaart voor Coro Elche
57' Wissel Elche Wissel Jonathas voor Coro Elche
59' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Neymar FC Barcelona
60' Wissel FC Barcelona Wissel Adriano Correia voor Jordi Alba FC Barcelona
63' Wissel Elche Wissel Aaron Níguez voor Cristian Herrera Elche
66' Wissel FC Barcelona Wissel Pedro voor Neymar FC Barcelona
72' Wissel Elche Wissel F. Fragapane voor Cisma Elche
75' Wissel FC Barcelona Wissel Sergi Samper voor Piqué FC Barcelona
77' Gele kaart Elche Gele kaart voor Sergio Pelegrín Elche