Nabeschouwing Barcelona - Huesca (8-1) || Copa Del Rey 2014/2015

Dinsdag 16 december 2014 - 22:00 uur

In de Copa Del Rey 2014/2015 neemt Barcelona het dinsdag 16 december 2014 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Huesca.

Via de Barcelona - Huesca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona - Huesca (8-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Barcelona en Huesca is geëindigd in een 8-1 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 5-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 8-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 20e minuut dacht FC Barcelona op voorsprong te komen via een doelpunt van Pedro. Helaas voor FC Barcelona werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 26e minuut was het FC Barcelona dat via Pedro dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Sergi Roberto dacht na 29 minuten te scoren voor FC Barcelona, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 39e minuut scoorde FC Barcelona via Iniesta, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 43 minuten spelen wist FC Barcelona via Pedro de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 68e minuut scoorde Adriano Correia namens FC Barcelona. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 78e minuut leek Adama Traoré te scoren voor FC Barcelona, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 83e minuut leek Sandro Ramírez te scoren voor FC Barcelona, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren. In de 86e minuut leek Carlos Moreno te scoren voor Huesca, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 8-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Barcelona - Huesca
8
1
LIVE Barcelona - Huesca 8-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona - Huesca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Pedro FC Barcelona
26' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Pedro FC Barcelona
29' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Sergi Roberto FC Barcelona
39' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Iniesta FC Barcelona
43' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Pedro FC Barcelona
46' Wissel FC Barcelona Wissel Douglas Pereira voor Iniesta FC Barcelona
46' Wissel FC Barcelona Wissel Sandro Ramírez voor Pedro FC Barcelona
56' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Manolín Huesca
61' Wissel Huesca Wissel José Gaspar voor Chus Sosa Huesca
68' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Adriano Correia FC Barcelona
71' Wissel Huesca Wissel Ramón Murillo voor Juan Esnáider Huesca
74' Wissel FC Barcelona Wissel Adama Traoré voor Munir FC Barcelona
78' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Adama Traoré FC Barcelona
83' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Sandro Ramírez FC Barcelona
84' Wissel Huesca Wissel David Morillas voor Manolín Huesca
86' Doelpunt Huesca Doelpunt Carlos Moreno Huesca
Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona - Huesca
Opstellingen Barcelona - Huesca

Voorbeschouwing Barcelona - Huesca

Barcelona en Huesca spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Barcelona en Huesca in de Copa Del Rey vond plaats op 3 december 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Barcelona favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Huesca slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.