Nabeschouwing CA Linense - Fuenlabrada (4-1) || Copa Del Rey 2014/2015

Woensdag 10 september 2014 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2014/2015 neemt CA Linense het woensdag 10 september 2014 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Fuenlabrada. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal in Lules, Provincia Tucuman.

Via de CA Linense - Fuenlabrada live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CA Linense - Fuenlabrada (4-1)

Het Copa Del Rey duel tussen CA Linense en Fuenlabrada is geëindigd in een 4-1 overwinning voor CA Linense. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 2e minuut dacht CA Linense op voorsprong te komen via een doelpunt van Juampe Rico. Helaas voor CA Linense werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 19e minuut was het CA Linense dat via Copi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Borja Pérez dacht na 42 minuten te scoren voor Fuenlabrada, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 89e minuut scoorde CA Linense via José Ramón, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 92 minuten spelen wist CA Linense via Migue Montes de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken CA Linense - Fuenlabrada
4
1
LIVE CA Linense - Fuenlabrada 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CA Linense - Fuenlabrada teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt CA Linense Doelpunt Juampe Rico CA Linense
19' Doelpunt CA Linense Doelpunt Copi CA Linense
42' Doelpunt Fuenlabrada Doelpunt Borja Pérez Fuenlabrada
89' Doelpunt CA Linense Doelpunt José Ramón CA Linense
92' Doelpunt CA Linense Doelpunt Migue Montes CA Linense