Nabeschouwing Córdoba - Granada (1-1) || Copa Del Rey 2014/2015

Woensdag 17 december 2014 - 22:00 uur

In de Copa Del Rey 2014/2015 neemt Córdoba het woensdag 17 december 2014 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Granada. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Arcángel (Córdoba) in Córdoba.

Via de Córdoba - Granada live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Córdoba - Granada (1-1)

De Copa Del Rey 2014/2015 wedstrijd tussen Córdoba en Granada geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 5e minuut dacht Córdoba op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Andone. Helaas voor Córdoba werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 60e minuut was het Granada dat via Mainz dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 66e minuut moest Granada verder met een man minder nadat Javi Márquez een rode kaart had gekregen. Het lukte Córdoba in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Córdoba - Granada
1
1
LIVE Córdoba - Granada 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Córdoba - Granada teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Córdoba Doelpunt F. Andone Córdoba
26' Gele kaart Granada Gele kaart voor Eddy Pascual Granada
28' Wissel Granada Wissel J. Córdoba voor A. Sissoko Granada
41' Gele kaart Granada Gele kaart voor A. Nyom Granada
46' Wissel Granada Wissel J. Babin voor D. Nounkeu Granada
60' Doelpunt Granada Doelpunt Mainz Granada
65' Gele kaart Córdoba Gele kaart voor José Crespo Córdoba
66' Gele kaart Granada Gele kaart voor Héctor Yuste Granada
66' Rode kaart Granada Rode kaart voor Javi Márquez Granada
68' Wissel Córdoba Wissel N. Ghilas voor López Silva Córdoba
74' Wissel Córdoba Wissel Borja García voor López Garai Córdoba
80' Wissel Córdoba Wissel Xisco Jiménez voor F. Andone Córdoba
82' Gele kaart Granada Gele kaart voor S. Isaac Granada
82' Wissel Granada Wissel Juan Carlos voor S. Isaac Granada
87' Gele kaart Córdoba Gele kaart voor A. Pantić Córdoba
87' Gele kaart Granada Gele kaart voor Juan Carlos Granada
89' Gele kaart Granada Gele kaart voor D. Larsson Granada
Video hoogtepunten en samenvatting Córdoba - Granada
Opstellingen Córdoba - Granada

Voorbeschouwing Córdoba - Granada

Córdoba en Granada spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Córdoba en Granada in de Copa Del Rey vond plaats op 3 december 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Granada. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Granada favoriet. 1 keer wist de ploeg van Córdoba te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Córdoba. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.