Nabeschouwing Cornellà - Leioa (2-1) || Copa Del Rey 2014/2015

Woensdag 15 oktober 2014 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2014/2015 neemt Cornellà het woensdag 15 oktober 2014 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Leioa. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de la Via Fèrria (Cornellá de Llobregat) in Cornellá de Llobregat.

Via de Cornellà - Leioa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cornellà - Leioa (2-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Cornellà en Leioa is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Cornellà. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 12e minuut dacht Leioa op voorsprong te komen via een doelpunt van Ander Vitoria. Helaas voor Leioa werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 43e minuut was het Cornellà dat via Óscar Muñoz dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Álex Gallar dacht na 72 minuten te scoren voor Cornellà, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Cornellà - Leioa
2
1
LIVE Cornellà - Leioa 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cornellà - Leioa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Leioa Doelpunt Ander Vitoria Leioa
17' Gele kaart Cornellà Gele kaart voor David García Cornellà
20' Gele kaart Cornellà Gele kaart voor Israel Delgado Cornellà
23' Gele kaart Leioa Gele kaart voor Lander Yurrebaso Leioa
29' Gele kaart Leioa Gele kaart voor Sergio García Leioa
43' Doelpunt Cornellà Doelpunt Óscar Muñoz Cornellà
51' Gele kaart Cornellà Gele kaart voor Óscar Muñoz Cornellà
56' Wissel Cornellà Wissel Pep Caballé voor David García Cornellà
62' Gele kaart Leioa Gele kaart voor Ander Alaña Leioa
64' Wissel Leioa Wissel J. Montero voor Ander Alaña Leioa
72' Doelpunt Cornellà Doelpunt Álex Gallar Cornellà
72' Wissel Cornellà Wissel Xemi voor Joel Marín Cornellà
77' Wissel Leioa Wissel Diego Simón voor Asier Ormazábal Leioa
77' Wissel Leioa Wissel Oier Barrado voor Mikel Degre Leioa
82' Wissel Cornellà Wissel Antonio Trujillo voor Xavi Boniquet Cornellà