Nabeschouwing Cornellà - Real Madrid (1-4) || Copa Del Rey 2014/2015

Woensdag 29 oktober 2014 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2014/2015 neemt Cornellà het woensdag 29 oktober 2014 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Real Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de la Via Fèrria (Cornellá de Llobregat) in Cornellá de Llobregat.

Via de Cornellà - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cornellà - Real Madrid (1-4)

Het Copa Del Rey duel tussen Cornellà en Real Madrid is geëindigd in een 1-4 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 9e minuut dacht Real Madrid op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Varane. Helaas voor Real Madrid werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 19e minuut was het Cornellà dat via Óscar Muñoz dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. Varane dacht na 35 minuten te scoren voor Real Madrid, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 52e minuut scoorde Real Madrid via J. Hernández, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 75 minuten spelen wist Real Madrid via Marcelo de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-4 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Cornellà - Real Madrid
1
4
LIVE Cornellà - Real Madrid 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cornellà - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Real Madrid Doelpunt R. Varane Real Madrid
19' Doelpunt Cornellà Doelpunt Óscar Muñoz Cornellà
35' Doelpunt Real Madrid Doelpunt R. Varane Real Madrid
52' Doelpunt Real Madrid Doelpunt J. Hernández Real Madrid
56' Wissel Cornellà Wissel Álex Gallar voor Josele Avellaneda Cornellà
56' Wissel Cornellà Wissel Martí Tapia voor Xavi Pelegrí Cornellà
59' Wissel Real Madrid Wissel Marcelo voor J. Rodríguez Real Madrid
63' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor R. Varane Real Madrid
70' Wissel Cornellà Wissel Luis Gaudioso voor Xemi Cornellà
75' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Marcelo Real Madrid
76' Wissel Real Madrid Wissel Raúl de Tomás voor K. Benzema Real Madrid
76' Wissel Real Madrid Wissel Álvaro Medrán voor Isco Real Madrid
87' Gele kaart Cornellà Gele kaart voor Joel Marín Cornellà