Nabeschouwing Deportivo La Coruña - Málaga (1-1) || Copa Del Rey 2014/2015

Woensdag 3 december 2014 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2014/2015 neemt Deportivo La Coruña het woensdag 3 december 2014 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Málaga. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Riazor (A Coruña (La Coruña)) in La Coruña.

Via de Deportivo La Coruña - Málaga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo La Coruña - Málaga (1-1)

De Copa Del Rey 2014/2015 wedstrijd tussen Deportivo La Coruña en Málaga geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 11e minuut dacht Málaga op voorsprong te komen via een doelpunt van Ignacio Camacho. Helaas voor Málaga werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 68e minuut was het Deportivo La Coruña dat via Toché dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Deportivo La Coruña - Málaga
1
1
LIVE Deportivo La Coruña - Málaga 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo La Coruña - Málaga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Málaga Doelpunt Ignacio Camacho Málaga
43' Gele kaart Málaga Gele kaart voor M. Angeleri Málaga
50' Gele kaart Málaga Gele kaart voor R. Rosales Málaga
56' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor M. Diakité Deportivo La Coruña
61' Wissel Málaga Wissel Samu Castillejo voor Samu Málaga
66' Wissel Deportivo La Coruña Wissel José Rodríguez voor Juan Carlos Deportivo La Coruña
66' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Remeseiro voor Manuel Pablo Deportivo La Coruña
68' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt Toché Deportivo La Coruña
73' Wissel Málaga Wissel Recio voor J. Añor Málaga
77' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Toché Deportivo La Coruña
80' Wissel Málaga Wissel Portillo voor Luis Alberto Málaga
82' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Hélder Postiga voor Cuenca Deportivo La Coruña
88' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Portillo Málaga