Nabeschouwing Eibar - Getafe (1-2) || Copa Del Rey 2014/2015

Woensdag 17 december 2014 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2014/2015 neemt Eibar het woensdag 17 december 2014 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Getafe. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Ipurúa (Eibar) in Eibar.

Via de Eibar - Getafe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eibar - Getafe (1-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Eibar en Getafe is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Getafe. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 22e minuut dacht Getafe op voorsprong te komen via een doelpunt van Carlos Vigaray. Helaas voor Getafe werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 33e minuut was het Getafe dat via Diego Castro dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. F. Piovaccari dacht na 55 minuten te scoren voor SD Eibar, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Eibar - Getafe
1
2
LIVE Eibar - Getafe 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eibar - Getafe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Getafe Doelpunt Carlos Vigaray Getafe
33' Doelpunt Getafe Doelpunt Diego Castro Getafe
46' Wissel SD Eibar Wissel Ander Capa voor Abraham SD Eibar
46' Wissel SD Eibar Wissel F. Piovaccari voor Dani García SD Eibar
46' Wissel SD Eibar Wissel Lillo Castellano voor Bóveda SD Eibar
47' Wissel Getafe Wissel F. Hinestroza voor Carlos Vigaray Getafe
55' Penalty SD Eibar Penalty F. Piovaccari SD Eibar
65' Wissel Getafe Wissel Roberto Lago voor Álvaro Vázquez Getafe
72' Wissel Getafe Wissel B. Diawara voor M. Lacen Getafe
81' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Dani Nieto SD Eibar
Video hoogtepunten en samenvatting Eibar - Getafe
Opstellingen Eibar - Getafe

Voorbeschouwing Eibar - Getafe

Eibar en Getafe spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Eibar en Getafe in de Copa Del Rey vond plaats op 5 december 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Getafe. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Getafe favoriet. 1 keer wist de ploeg van Eibar te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Eibar. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.