Nabeschouwing Elche - Barcelona (0-4) || Copa Del Rey 2014/2015

Donderdag 15 januari 2015 - 22:00 uur

In de Copa Del Rey 2014/2015 neemt Elche het donderdag 15 januari 2015 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Barcelona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Manuel Martínez Valero (Elche) in Elche.

Via de Elche - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Elche - Barcelona (0-4)

Het Copa Del Rey duel tussen Elche en Barcelona is geëindigd in een 0-4 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 20e minuut dacht FC Barcelona op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Mathieu. Helaas voor FC Barcelona werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 40e minuut was het FC Barcelona dat via Sergi Roberto dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Pedro dacht na 43 minuten te scoren voor FC Barcelona, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 91e minuut scoorde FC Barcelona via Adriano Correia, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-4 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Elche - Barcelona
LIVE Elche - Barcelona 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Elche - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Elche Gele kaart voor Edu Albácar Elche
20' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt J. Mathieu FC Barcelona
29' Gele kaart Elche Gele kaart voor José Antonio Peral Elche
40' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Sergi Roberto FC Barcelona
43' Penalty FC Barcelona Penalty Pedro FC Barcelona
61' Wissel FC Barcelona Wissel Douglas Pereira voor Martín Montoya FC Barcelona
61' Wissel FC Barcelona Wissel A. Halilović voor Adama Traoré FC Barcelona
62' Wissel Elche Wissel Adrián voor M. Pašalić Elche
63' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Adriano Correia FC Barcelona
68' Wissel Elche Wissel E. Roco voor Rafa Gálvez Elche
79' Wissel Elche Wissel F. Fajr voor Sergio Pelegrín Elche
91' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Adriano Correia FC Barcelona
Video hoogtepunten en samenvatting Elche - Barcelona
Opstellingen Elche - Barcelona

Voorbeschouwing Elche - Barcelona

Elche en Barcelona spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Elche en Barcelona in de Copa Del Rey vond plaats op 8 januari 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Barcelona favoriet. 1 keer wist de ploeg van Elche te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Elche. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.