Nabeschouwing Espanyol - Valencia (2-0) || Copa Del Rey 2014/2015

Dinsdag 13 januari 2015 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2014/2015 neemt Espanyol het dinsdag 13 januari 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Valencia. De wedstrijd wordt gespeeld in Power8 Stadium (Cornella de Llobregat) in Cornella de Llobregat.

Via de Espanyol - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Espanyol - Valencia (2-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Espanyol en Valencia is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Espanyol. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor S. Mustafi in de 14e minuut, waardoor Valencia met een man minder kwam te staan. In de 79e minuut was het Espanyol dat via F. Caicedo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. F. Caicedo dacht na 89 minuten te scoren voor Espanyol, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Espanyol - Valencia
2
0
LIVE Espanyol - Valencia 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Espanyol - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Cañas Espanyol
14' Rode kaart Valencia Rode kaart voor S. Mustafi Valencia
34' Wissel Valencia Wissel Negredo voor Paco Alcácer Valencia
37' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Rúben Vezo Valencia
45' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Víctor Álvarez Espanyol
51' Gele kaart Valencia Gele kaart voor R. de Paul Valencia
63' Wissel Espanyol Wissel Salva Sevilla voor Víctor Álvarez Espanyol
68' Wissel Valencia Wissel L. Orbán voor R. de Paul Valencia
76' Wissel Espanyol Wissel F. Caicedo voor Javi López Espanyol
79' Doelpunt Espanyol Doelpunt F. Caicedo Espanyol
79' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Barragán Valencia
80' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor F. Caicedo Espanyol
85' Wissel Valencia Wissel Dani Parejo voor N. Otamendi Valencia
86' Wissel Espanyol Wissel Víctor Sánchez voor C. Stuani Espanyol
89' Doelpunt Espanyol Doelpunt F. Caicedo Espanyol
Video hoogtepunten en samenvatting Espanyol - Valencia
Opstellingen Espanyol - Valencia

Voorbeschouwing Espanyol - Valencia

Espanyol en Valencia spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Espanyol en Valencia in de Copa Del Rey vond plaats op 7 januari 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Valencia. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Valencia favoriet. 1 keer wist de ploeg van Espanyol te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Espanyol. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.