Nabeschouwing Getafe - Villarreal (0-1) || Copa Del Rey 2014/2015

Donderdag 29 januari 2015 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2014/2015 neemt Getafe het donderdag 29 januari 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Villarreal.

Via de Getafe - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Getafe - Villarreal (0-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Getafe en Villarreal is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 78e minuut dacht Villarreal op voorsprong te komen via een doelpunt van Gerard Moreno. Helaas voor Villarreal werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Getafe - Villarreal
LIVE Getafe - Villarreal 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Getafe - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor A. Rukavina Villarreal
61' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Sergio Asenjo Villarreal
62' Wissel Villarreal Wissel D. Cheryshev voor J. Campbell Villarreal
66' Wissel Getafe Wissel Pablo Sarabia voor F. Hinestroza Getafe
67' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Pedro León Getafe
68' Wissel Villarreal Wissel G. dos Santos voor I. Uche Villarreal
75' Wissel Getafe Wissel Álvaro Vázquez voor Pedro León Getafe
78' Doelpunt Villarreal Doelpunt Gerard Moreno met assist van D. Cheryshev Villarreal
78' Wissel Villarreal Wissel J. dos Santos voor Trigueros Villarreal
87' Wissel Getafe Wissel Sammir voor Ivi López Getafe
89' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor D. Cheryshev Villarreal
Video hoogtepunten en samenvatting Getafe - Villarreal
Opstellingen Getafe - Villarreal

Voorbeschouwing Getafe - Villarreal

Getafe en Villarreal spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Getafe en Villarreal in de Copa Del Rey vond plaats op 21 januari 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Villarreal. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Villarreal favoriet. 1 keer wist de ploeg van Getafe te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Getafe. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.