Nabeschouwing Granada - Sevilla (1-2) || Copa Del Rey 2014/2015

Donderdag 8 januari 2015 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2014/2015 neemt Granada het donderdag 8 januari 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sevilla.

Via de Granada - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Granada - Sevilla (1-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Granada en Sevilla is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 31e minuut dacht Sevilla op voorsprong te komen via een doelpunt van Gerard Deulofeu. Helaas voor Sevilla werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 53e minuut was het Sevilla dat via K. Gameiro dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Bangoura dacht na 93 minuten te scoren voor Granada, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Granada - Sevilla
1
2
LIVE Granada - Sevilla 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Granada - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt Sevilla Doelpunt Gerard Deulofeu Sevilla
37' Gele kaart Granada Gele kaart voor Héctor Yuste Granada
38' Gele kaart Granada Gele kaart voor A. Sissoko Granada
41' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor G. Krychowiak Sevilla
48' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Iborra Sevilla
53' Doelpunt Sevilla Doelpunt K. Gameiro Sevilla
53' Wissel Granada Wissel S. Marreh voor Héctor Yuste Granada
61' Wissel Granada Wissel A. Bangoura voor A. Sissoko Granada
62' Wissel Sevilla Wissel Iago Aspas voor É. Banega Sevilla
66' Wissel Sevilla Wissel Aleix Vidal voor Vitolo Sevilla
74' Wissel Granada Wissel C. Aboagye voor Riki Granada
75' Wissel Sevilla Wissel T. Kolodziejczak voor N. Pareja Sevilla
93' Doelpunt Granada Doelpunt A. Bangoura Granada