Nabeschouwing Huesca - Barakaldo (2-1) (na verlenging) || Copa Del Rey 2014/2015

Woensdag 15 oktober 2014 - 20:30 uur

In de Copa Del Rey 2014/2015 neemt Huesca het woensdag 15 oktober 2014 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Barakaldo.

Via de Huesca - Barakaldo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huesca - Barakaldo (2-1) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Huesca en Barakaldo is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Huesca. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Huesca dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 46e minuut dacht Barakaldo op voorsprong te komen via een doelpunt van Jon Vidal. Helaas voor Barakaldo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 60e minuut kreeg Imanol Aguiar van Barakaldo voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Barakaldo de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Guillem Martí dacht na 86 minuten te scoren voor Huesca, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen.

In de 108e minuut moest Huesca verder met een man minder, nadat José Gaspar een tweede gele kaart kreeg. Na 119 minuten spelen wist Huesca via Iñigo Ros de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Huesca die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Huesca - Barakaldo
2
1
LIVE Huesca - Barakaldo 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huesca - Barakaldo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Wissel Barakaldo Wissel P. Guillén voor José Ramón Barakaldo
19' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Carlos Moreno Huesca
37' Gele kaart Barakaldo Gele kaart voor Íñigo Carro Barakaldo
46' Doelpunt Barakaldo Doelpunt Jon Vidal Barakaldo
46' Wissel Barakaldo Wissel Imanol Aguiar voor Íñigo Carro Barakaldo
49' Gele kaart Barakaldo Gele kaart voor Imanol Aguiar Barakaldo
60' Tweede gele kaart Barakaldo Tweede gele kaart voor Imanol Aguiar Barakaldo
62' Gele kaart Huesca Gele kaart voor José Gaspar Huesca
62' Wissel Huesca Wissel Iñigo Ros voor F. Scardina Huesca
62' Wissel Barakaldo Wissel Jon Larreategi voor Alain Arroyo Barakaldo
68' Gele kaart Barakaldo Gele kaart voor Jon Vidal Barakaldo
68' Wissel Huesca Wissel Josán Fernández voor Javi Cabezas Huesca
83' Wissel Huesca Wissel S. Gassama voor Carlos Moreno Huesca
86' Doelpunt Huesca Doelpunt Guillem Martí Huesca
90' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Manolín Huesca
108' Tweede gele kaart Huesca Tweede gele kaart voor José Gaspar Huesca
110' Gele kaart Barakaldo Gele kaart voor Haritz Albisua Barakaldo
115' Gele kaart Barakaldo Gele kaart voor P. Guillén Barakaldo
119' Doelpunt Huesca Doelpunt Iñigo Ros Huesca
119' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Dani Jiménez Huesca