Nabeschouwing Huesca - Toledo (2-1) (na verlenging) || Copa Del Rey 2014/2015

Woensdag 3 september 2014 - 20:30 uur

In de Copa Del Rey 2014/2015 neemt Huesca het woensdag 3 september 2014 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Toledo.

Via de Huesca - Toledo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huesca - Toledo (2-1) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Huesca en Toledo is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Huesca. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Huesca dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 74e minuut dacht Huesca op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Gassama. Helaas voor Huesca werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 79e minuut was het Toledo dat via Aitor García dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Huesca die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Huesca - Toledo
2
1
LIVE Huesca - Toledo 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huesca - Toledo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Álex Bernal Huesca
33' Gele kaart Toledo Gele kaart voor Carlos de Lerma Toledo
56' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Manolín Huesca
58' Wissel Huesca Wissel José Gaspar voor Javi Cabezas Huesca
62' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Antonio Pérez Huesca
63' Wissel Toledo Wissel Antonio Megías voor Pepe Aicart Toledo
67' Wissel Huesca Wissel Iñigo Ros voor Álex Bernal Huesca
73' Gele kaart Toledo Gele kaart voor Rubén Sánchez Toledo
74' Doelpunt Huesca Doelpunt S. Gassama Huesca
74' Wissel Toledo Wissel Aitor García voor Rubén Sánchez Toledo
79' Doelpunt Toledo Doelpunt Aitor García Toledo
82' Wissel Huesca Wissel Juan Esnáider voor Josán Fernández Huesca
96' Wissel Toledo Wissel Joaquín Sorribas voor Eneko Eizmendi Toledo
100' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Guillem Martí Huesca
102' Gele kaart Toledo Gele kaart voor Aitor García Toledo
110' Gele kaart Toledo Gele kaart voor José Morales Toledo
Video hoogtepunten en samenvatting Huesca - Toledo
Opstellingen Huesca - Toledo

Voorbeschouwing Huesca - Toledo

Huesca en Toledo spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Huesca en Toledo in de Copa Del Rey vond plaats op 4 september 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Huesca. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Huesca favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Toledo slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.