Nabeschouwing Leganés - Numancia (1-1) (1-4 na strafschoppen) || Copa Del Rey 2014/2015

Woensdag 10 september 2014 - 21:00 uur



In de Copa Del Rey 2014/2015 neemt Leganés het woensdag 10 september 2014 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Numancia. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Butarque (Leganés) in Leganés.

Via de Leganés - Numancia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leganés - Numancia (1-1) (1-4 na strafschoppen)

Het Copa Del Rey duel tussen Leganés en Numancia is geëindigd in een overwinning voor Numancia. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Numancia het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 1-4 gewonnen werd.

In de 72e minuut dacht Numancia op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Rodríguez. Helaas voor Numancia werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 87e minuut was het Leganés dat via Carlos Álvarez dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 1-4 score in het voordeel van Numancia, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken Leganés - Numancia
Goals
1
1
LIVE Leganés - Numancia 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leganés - Numancia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
72' Doelpunt Numancia Doelpunt B. Rodríguez Numancia
87' Doelpunt Leganés Doelpunt Carlos Álvarez Leganés
Video hoogtepunten en samenvatting Leganés - Numancia
Opstellingen Leganés - Numancia

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Leganés - Numancia

Leganés en Numancia spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Copa Del Rey.

Het is voor het eerst dat Leganés en Numancia elkaar treffen in de Copa Del Rey.

Resultaat Aantal
Winst Leganés 0
Winst Numancia 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Leganés - Numancia Opstelling Leganés Opstelling Numancia Live Leganés - Numancia Live Leganés - Numancia kijken Leganés - Numancia kijken Live Leganés - Numancia stream Leganés - Numancia Fox Sports Nabeschouwing Leganés - Numancia Uitslag Leganés - Numancia Statistieken Leganés - Numancia Copa Del Rey 2014/2015 Leganés - Numancia wedden Leganés - Numancia gokken Leganés - Numancia Unibet