Nabeschouwing LHospitalet - Izarra (3-2) || Copa Del Rey 2014/2015

Woensdag 15 oktober 2014 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2014/2015 neemt LHospitalet het woensdag 15 oktober 2014 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Izarra.

Via de LHospitalet - Izarra live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing LHospitalet - Izarra (3-2)

Het Copa Del Rey duel tussen LHospitalet en Izarra is geëindigd in een 3-2 overwinning voor LHospitalet. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 12e minuut dacht Izarra op voorsprong te komen via een doelpunt van Pito Camacho. Helaas voor Izarra werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 22e minuut was het Izarra dat via Pito Camacho dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Nano dacht na 50 minuten te scoren voor L'Hospitalet, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 61e minuut scoorde L'Hospitalet via Rubén Alcaraz, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 79 minuten spelen wist L'Hospitalet via Nano de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken LHospitalet - Izarra
3
2
LIVE LHospitalet - Izarra 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd LHospitalet - Izarra teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Izarra Doelpunt Pito Camacho Izarra
15' Gele kaart Izarra Gele kaart voor Juan Seguro Izarra
22' Doelpunt Izarra Doelpunt Pito Camacho Izarra
25' Gele kaart Izarra Gele kaart voor Sergio Galán Izarra
50' Doelpunt L'Hospitalet Doelpunt Nano L'Hospitalet
58' Gele kaart Izarra Gele kaart voor Mikel Ziganda Izarra
61' Doelpunt L'Hospitalet Doelpunt Rubén Alcaraz L'Hospitalet
62' Wissel Izarra Wissel Álex Chico voor Sergio Galán Izarra
63' Gele kaart L'Hospitalet Gele kaart voor Miguel Luque L'Hospitalet
64' Wissel Izarra Wissel Eneko Baquedano voor Juan Seguro Izarra
68' Gele kaart L'Hospitalet Gele kaart voor Rubén Alcaraz L'Hospitalet
75' Wissel L'Hospitalet Wissel Rubén Carreras voor Pablo Morgado L'Hospitalet
79' Doelpunt L'Hospitalet Doelpunt Nano L'Hospitalet
81' Wissel Izarra Wissel Javier Briñol voor Bruno Araiz Izarra
84' Gele kaart L'Hospitalet Gele kaart voor Valentín Merchán L'Hospitalet
84' Wissel L'Hospitalet Wissel Eric Vía voor Canario L'Hospitalet
90' Gele kaart L'Hospitalet Gele kaart voor Aleix Coch L'Hospitalet
90' Gele kaart Izarra Gele kaart voor Eneko Baquedano Izarra
90' Gele kaart Izarra Gele kaart voor Javier Briñol Izarra
90' Wissel L'Hospitalet Wissel Miguel Luque voor Álex Barrera L'Hospitalet