Nabeschouwing Málaga - Deportivo La Coruña (4-1) || Copa Del Rey 2014/2015

Donderdag 18 december 2014 - 22:00 uur

In de Copa Del Rey 2014/2015 neemt Málaga het donderdag 18 december 2014 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Deportivo La Coruña.

Via de Málaga - Deportivo La Coruña live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Málaga - Deportivo La Coruña (4-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Málaga en Deportivo La Coruña is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Málaga. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 51e minuut dacht Málaga op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Santa Cruz. Helaas voor Málaga werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 57e minuut was het Deportivo La Coruña dat via Hélder Postiga dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Recio dacht na 59 minuten te scoren voor Málaga, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 68e minuut scoorde Málaga via R. Santa Cruz, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 89 minuten spelen wist Málaga via Ignacio Camacho de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Málaga - Deportivo La Coruña
4
1
LIVE Málaga - Deportivo La Coruña 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Málaga - Deportivo La Coruña teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

51' Doelpunt Málaga Doelpunt R. Santa Cruz Málaga
57' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt Hélder Postiga Deportivo La Coruña
59' Doelpunt Málaga Doelpunt Recio Málaga
59' Wissel Málaga Wissel N. Amrabat voor J. Añor Málaga
64' Wissel Deportivo La Coruña Wissel H. Medunjanin voor Juan Carlos Deportivo La Coruña
68' Doelpunt Málaga Doelpunt R. Santa Cruz Málaga
69' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Diogo Salomão voor Luisinho Deportivo La Coruña
74' Wissel Málaga Wissel Luis Alberto voor R. Santa Cruz Málaga
76' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Lopo Deportivo La Coruña
83' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Ricardo Horta Málaga
83' Wissel Málaga Wissel Portillo voor Ricardo Horta Málaga
86' Wissel Deportivo La Coruña Wissel José Rodríguez voor Juan Domínguez Deportivo La Coruña
89' Doelpunt Málaga Doelpunt Ignacio Camacho Málaga
Video hoogtepunten en samenvatting Málaga - Deportivo La Coruña
Opstellingen Málaga - Deportivo La Coruña

Voorbeschouwing Málaga - Deportivo La Coruña

Málaga en Deportivo La Coruña spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Málaga en Deportivo La Coruña in de Copa Del Rey vond plaats op 3 december 2014 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.