Nabeschouwing Real Betis - Almería (3-4) || Copa Del Rey 2014/2015

Vrijdag 5 december 2014 - 22:00 uur

In de Copa Del Rey 2014/2015 neemt Real Betis het vrijdag 5 december 2014 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Almería. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Benito Villamarín in Sevilla.

Via de Real Betis - Almería live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Betis - Almería (3-4)

Het Copa Del Rey duel tussen Real Betis en Almería is geëindigd in een 3-4 overwinning voor Almería. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 3e minuut dacht Almería op voorsprong te komen via een doelpunt van Mané. Helaas voor Almería werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 5e minuut was het Almería dat via T. Dangda dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Quique dacht na 29 minuten te scoren voor Almería, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 61e minuut scoorde Almería via Edgar Méndez, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 80 minuten spelen wist Real Betis via Rubén Castro de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 86e minuut scoorde D. Perquis namens Real Betis. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 90e minuut leek Jorge Molina te scoren voor Real Betis, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-4 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Real Betis - Almería
3
4
LIVE Real Betis - Almería 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Betis - Almería teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Almería Doelpunt Mané Almería
5' Doelpunt Almería Doelpunt T. Dangda Almería
29' Doelpunt Almería Doelpunt Quique Almería
36' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor D. Perquis Real Betis
46' Gele kaart Almería Gele kaart voor Iván Sánchez Almería
53' Wissel Real Betis Wissel F. Kadir voor Javier Matilla Real Betis
53' Wissel Real Betis Wissel Jorge Molina voor Chuli Real Betis
57' Gele kaart Almería Gele kaart voor T. Dangda Almería
59' Wissel Almería Wissel Wellington Silva voor Iván Sánchez Almería
60' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor José Caro Real Betis
61' Doelpunt Almería Doelpunt Edgar Méndez Almería
63' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Casado Real Betis
67' Wissel Almería Wissel José Jurado voor Corona Almería
68' Wissel Almería Wissel Dani Romera voor T. Dangda Almería
73' Wissel Real Betis Wissel Rubén Castro voor V. Rennella Real Betis
80' Doelpunt Real Betis Doelpunt Rubén Castro Real Betis
86' Doelpunt Real Betis Doelpunt D. Perquis Real Betis
90' Doelpunt Real Betis Doelpunt Jorge Molina Real Betis