Nabeschouwing Real Madrid - Cornellà (5-0) || Copa Del Rey 2014/2015

Dinsdag 2 december 2014 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2014/2015 neemt Real Madrid het dinsdag 2 december 2014 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Cornellà. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Santiago Bernabéu in Madrid.

Via de Real Madrid - Cornellà live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Madrid - Cornellà (5-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Real Madrid en Cornellà is geëindigd in een 5-0 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 16e minuut dacht Real Madrid op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Rodríguez. Helaas voor Real Madrid werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 31e minuut was het Real Madrid dat via Isco dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Rodríguez dacht na 34 minuten te scoren voor Real Madrid, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 60e minuut scoorde Real Madrid via Borja López, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 77 minuten spelen wist Real Madrid via Jesé de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Real Madrid - Cornellà
5
0
LIVE Real Madrid - Cornellà 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Madrid - Cornellà teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Real Madrid Doelpunt J. Rodríguez Real Madrid
31' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Isco Real Madrid
34' Doelpunt Real Madrid Doelpunt J. Rodríguez Real Madrid
37' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Illarramendi Real Madrid
46' Wissel Real Madrid Wissel Diego Llorente voor R. Varane Real Madrid
56' Wissel Cornellà Wissel Antonio Trujillo voor Óscar Muñoz Cornellà
57' Wissel Real Madrid Wissel Jesé voor S. Khedira Real Madrid
58' Wissel Cornellà Wissel Joaquín García voor Luis Gaudioso Cornellà
60' Eigen doelpunt Real Madrid Eigen doelpunt Borja López Real Madrid
63' Wissel Real Madrid Wissel Javier Muñoz voor J. Rodríguez Real Madrid
69' Wissel Cornellà Wissel Pep Caballé voor Álex Gallar Cornellà
72' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Javier Muñoz Real Madrid
77' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Jesé Real Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Real Madrid - Cornellà
Opstellingen Real Madrid - Cornellà

Voorbeschouwing Real Madrid - Cornellà

Real Madrid en Cornellà spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Real Madrid en Cornellà in de Copa Del Rey vond plaats op 29 oktober 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Real Madrid favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Cornellà slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.