Nabeschouwing Real Sociedad - Real Oviedo (2-0) || Copa Del Rey 2014/2015

Woensdag 17 december 2014 - 22:00 uur

In de Copa Del Rey 2014/2015 neemt Real Sociedad het woensdag 17 december 2014 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Real Oviedo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Anoeta (Donostia-San Sebastián) in Donostia-San Sebastián.

Via de Real Sociedad - Real Oviedo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Sociedad - Real Oviedo (2-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Real Sociedad en Real Oviedo is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Real Sociedad. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 27e minuut dacht Real Sociedad op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Finnbogason. Helaas voor Real Sociedad werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 61e minuut was het Real Sociedad dat via A. Finnbogason dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Real Sociedad - Real Oviedo
2
0
LIVE Real Sociedad - Real Oviedo 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Sociedad - Real Oviedo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt A. Finnbogason Real Sociedad
54' Wissel Real Oviedo Wissel Allyson voor Diego Cervero Real Oviedo
61' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt A. Finnbogason Real Sociedad
67' Wissel Real Oviedo Wissel Esteban voor Jonathan Vila Real Oviedo
70' Wissel Real Sociedad Wissel Alain Oiartzun voor Canales Real Sociedad
81' Wissel Real Oviedo Wissel Nacho López voor Eneko Fernández Real Oviedo
83' Wissel Real Sociedad Wissel Xabi Prieto voor Zurutuza Real Sociedad
84' Wissel Real Sociedad Wissel Iker Hernández voor A. Finnbogason Real Sociedad
90' Gele kaart Real Oviedo Gele kaart voor David Generelo Real Oviedo
Video hoogtepunten en samenvatting Real Sociedad - Real Oviedo
Opstellingen Real Sociedad - Real Oviedo

Voorbeschouwing Real Sociedad - Real Oviedo

Real Sociedad en Real Oviedo spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Real Sociedad en Real Oviedo in de Copa Del Rey vond plaats op 4 december 2014 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.