Nabeschouwing Real Valladolid - Elche (0-0) || Copa Del Rey 2014/2015

Dinsdag 2 december 2014 - 22:00 uur



In de Copa Del Rey 2014/2015 neemt Real Valladolid het dinsdag 2 december 2014 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Elche. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal José Zorrilla (Valladolid) in Valladolid.

Via de Real Valladolid - Elche live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Valladolid - Elche (0-0)

De Copa Del Rey 2014/2015 wedstrijd tussen Real Valladolid en Elche geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Real Valladolid - Elche
LIVE Real Valladolid - Elche 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Valladolid - Elche teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
63' Wissel Real Valladolid Wissel J. Mojica voor Jorge Hernández Real Valladolid
68' Gele kaart Elche Gele kaart voor D. Suárez Elche
69' Wissel Real Valladolid Wissel Dani Vega voor Guille Andrés Real Valladolid
69' Wissel Elche Wissel Víctor Rodríguez voor Garry Rodrigues Elche
71' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Omar Ramos Real Valladolid
76' Wissel Real Valladolid Wissel Óscar Díaz voor Omar Ramos Real Valladolid
76' Wissel Elche Wissel Álvaro Giménez voor Cristian Herrera Elche
87' Wissel Elche Wissel Adrián voor Coro Elche
Video hoogtepunten en samenvatting Real Valladolid - Elche
Opstellingen Real Valladolid - Elche

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Real Valladolid - Elche

Real Valladolid en Elche spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Real Valladolid en Elche in de Copa Del Rey vond plaats op 3 oktober 2006 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Valladolid. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Real Valladolid favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Elche slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Real Valladolid 1
Winst Elche 0
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
Real Valladolid - Elche Opstelling Real Valladolid Opstelling Elche Live Real Valladolid - Elche Live Real Valladolid - Elche kijken Real Valladolid - Elche kijken Live Real Valladolid - Elche stream Real Valladolid - Elche Fox Sports Nabeschouwing Real Valladolid - Elche Uitslag Real Valladolid - Elche Statistieken Real Valladolid - Elche Copa Del Rey 2014/2015 Real Valladolid - Elche wedden Real Valladolid - Elche gokken Real Valladolid - Elche Unibet