Nabeschouwing Real Valladolid - Girona (2-0) || Copa Del Rey 2014/2015

Woensdag 15 oktober 2014 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2014/2015 neemt Real Valladolid het woensdag 15 oktober 2014 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Girona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal José Zorrilla (Valladolid) in Valladolid.

Via de Real Valladolid - Girona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Valladolid - Girona (2-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Real Valladolid en Girona is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Real Valladolid. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 57e minuut dacht Real Valladolid op voorsprong te komen via een doelpunt van Guille Andrés. Helaas voor Real Valladolid werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 80e minuut was het Real Valladolid dat via Samuel Llorca dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Real Valladolid - Girona
2
0
LIVE Real Valladolid - Girona 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Valladolid - Girona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Girona Wissel Gerard Bordas voor Aday Girona
54' Wissel Real Valladolid Wissel J. Mojica voor Dani Vega Real Valladolid
57' Doelpunt Real Valladolid Doelpunt Guille Andrés Real Valladolid
71' Wissel Real Valladolid Wissel Óscar Díaz voor Guille Andrés Real Valladolid
73' Wissel Girona Wissel Ramalho voor Sebastián Coris Girona
77' Wissel Real Valladolid Wissel Anuar Tuhami voor Álvaro Rubio Real Valladolid
80' Doelpunt Real Valladolid Doelpunt Samuel Llorca Real Valladolid
80' Wissel Girona Wissel Álex Granell voor Carles Bacardit Girona