Nabeschouwing Sabadell - Sevilla (1-6) || Copa Del Rey 2014/2015

Woensdag 29 oktober 2014 - 22:00 uur

In de Copa Del Rey 2014/2015 neemt Sabadell het woensdag 29 oktober 2014 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi de la Nova Creu Alta in Sabadell.

Via de Sabadell - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sabadell - Sevilla (1-6)

Het Copa Del Rey duel tussen Sabadell en Sevilla is geëindigd in een 1-6 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 28e minuut dacht Sevilla op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Kolodziejczak. Helaas voor Sevilla werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 43e minuut was het Sevilla dat via Iago Aspas dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Iago Aspas dacht na 60 minuten te scoren voor Sevilla, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 66e minuut scoorde Sevilla via K. Gameiro, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 70 minuten spelen wist Sevilla via José Antonio Reyes de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 75e minuut scoorde Ernest Forgas namens Sabadell. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 90e minuut leek Iago Aspas te scoren voor Sevilla, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-6 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Sabadell - Sevilla
1
6
LIVE Sabadell - Sevilla 1-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sabadell - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Sevilla Doelpunt T. Kolodziejczak Sevilla
43' Doelpunt Sevilla Doelpunt Iago Aspas Sevilla
46' Wissel Sevilla Wissel K. Gameiro voor Denis Suárez Sevilla
48' Gele kaart Sabadell Gele kaart voor Crespí Sabadell
60' Doelpunt Sevilla Doelpunt Iago Aspas Sevilla
60' Wissel Sabadell Wissel Collantes voor Marquitos Sabadell
60' Wissel Sevilla Wissel Gerard Deulofeu voor Aleix Vidal Sevilla
66' Penalty Sevilla Penalty K. Gameiro Sevilla
70' Doelpunt Sevilla Doelpunt José Antonio Reyes Sevilla
71' Wissel Sabadell Wissel Gato voor S. Tanabe Sabadell
71' Wissel Sabadell Wissel Ernest Forgas voor Juanto Sabadell
75' Doelpunt Sabadell Doelpunt Ernest Forgas Sabadell
78' Wissel Sevilla Wissel Antonio Cotán voor S. Cristóforo Sevilla
82' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Alejandro Arribas Sevilla
90' Penalty Sevilla Penalty Iago Aspas Sevilla