Nabeschouwing Sevilla - Espanyol (1-0) || Copa Del Rey 2014/2015

Donderdag 29 januari 2015 - 22:00 uur

In de Copa Del Rey 2014/2015 neemt Sevilla het donderdag 29 januari 2015 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Espanyol.

Via de Sevilla - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Espanyol (1-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Sevilla en Espanyol is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 88e minuut dacht Sevilla op voorsprong te komen via een doelpunt van Diogo Figueiras. Helaas voor Sevilla werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Sevilla - Espanyol
1
0
LIVE Sevilla - Espanyol 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Arbilla Espanyol
27' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor C. Bacca Sevilla
38' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor N. Pareja Sevilla
46' Wissel Sevilla Wissel Diogo Figueiras voor N. Pareja Sevilla
46' Wissel Sevilla Wissel É. Banega voor Coke Sevilla
54' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Álvaro González Espanyol
57' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Daniel Carriço Sevilla
57' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Víctor Álvarez Espanyol
63' Wissel Espanyol Wissel C. Stuani voor F. Caicedo Espanyol
68' Wissel Sevilla Wissel Aleix Vidal voor Fernando Navarro Sevilla
71' Wissel Espanyol Wissel D. Colotto voor Víctor Álvarez Espanyol
85' Wissel Espanyol Wissel Abraham voor Víctor Sánchez Espanyol
88' Doelpunt Sevilla Doelpunt Diogo Figueiras met assist van T. Kolodziejczak Sevilla
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Espanyol
Opstellingen Sevilla - Espanyol

Voorbeschouwing Sevilla - Espanyol

Sevilla en Espanyol spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en Espanyol in de Copa Del Rey vond plaats op 22 januari 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Espanyol. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Sevilla favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Espanyol slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.