Nabeschouwing Sevilla - Granada (4-0) || Copa Del Rey 2014/2015

Woensdag 14 januari 2015 - 22:00 uur

In de Copa Del Rey 2014/2015 neemt Sevilla het woensdag 14 januari 2015 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Granada.

Via de Sevilla - Granada live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Granada (4-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Sevilla en Granada is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 18e minuut dacht Sevilla op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Gameiro. Helaas voor Sevilla werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 27e minuut was het Sevilla dat via Iago Aspas dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. K. Gameiro dacht na 55 minuten te scoren voor Sevilla, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 64e minuut scoorde Sevilla via Denis Suárez, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sevilla - Granada
4
0
LIVE Sevilla - Granada 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Granada teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Sevilla Doelpunt K. Gameiro Sevilla
27' Doelpunt Sevilla Doelpunt Iago Aspas Sevilla
43' Wissel Granada Wissel D. Machís voor Riki Granada
55' Doelpunt Sevilla Doelpunt K. Gameiro Sevilla
60' Wissel Granada Wissel D. Larsson voor Héctor Yuste Granada
63' Wissel Sevilla Wissel Iborra voor G. Krychowiak Sevilla
64' Doelpunt Sevilla Doelpunt Denis Suárez Sevilla
68' Gele kaart Granada Gele kaart voor D. Foulquier Granada
70' Gele kaart Granada Gele kaart voor A. Nyom Granada
70' Wissel Sevilla Wissel C. Bacca voor K. Gameiro Sevilla
78' Wissel Sevilla Wissel José Antonio Reyes voor Denis Suárez Sevilla
84' Wissel Granada Wissel S. Isaac voor Alfredo Granada
86' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor José Antonio Reyes Sevilla
91' Gele kaart Granada Gele kaart voor Roberto Granada
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Granada
Opstellingen Sevilla - Granada

Voorbeschouwing Sevilla - Granada

Sevilla en Granada spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en Granada in de Copa Del Rey vond plaats op 8 januari 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sevilla. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Sevilla favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Granada slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.