Nabeschouwing Sevilla - Sabadell (5-1) || Copa Del Rey 2014/2015

Woensdag 3 december 2014 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2014/2015 neemt Sevilla het woensdag 3 december 2014 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sabadell.

Via de Sevilla - Sabadell live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Sabadell (5-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Sevilla en Sabadell is geëindigd in een 5-1 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 22e minuut dacht Sabadell op voorsprong te komen via een doelpunt van Collantes. Helaas voor Sabadell werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 35e minuut was het Sevilla dat via K. Gameiro dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Iago Aspas dacht na 58 minuten te scoren voor Sevilla, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 59e minuut scoorde Sevilla via Iago Aspas, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 62 minuten spelen wist Sevilla via Iago Aspas de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 80e minuut scoorde Gerard Deulofeu namens Sevilla. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sevilla - Sabadell
5
1
LIVE Sevilla - Sabadell 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Sabadell teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Sabadell Gele kaart voor Antonio Hidalgo Sabadell
20' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor T. Kolodziejczak Sevilla
22' Penalty Sabadell Penalty Collantes Sabadell
31' Gele kaart Sabadell Gele kaart voor Ariday Cabrera Sabadell
35' Doelpunt Sevilla Doelpunt K. Gameiro Sevilla
37' Gele kaart Sabadell Gele kaart voor S. Tanabe Sabadell
56' Gele kaart Sabadell Gele kaart voor Iñigo Eguaras Sabadell
58' Doelpunt Sevilla Doelpunt Iago Aspas Sevilla
59' Doelpunt Sevilla Doelpunt Iago Aspas Sevilla
59' Wissel Sabadell Wissel Yeray voor Antonio Hidalgo Sabadell
62' Doelpunt Sevilla Doelpunt Iago Aspas Sevilla
66' Wissel Sabadell Wissel Porcar voor Collantes Sabadell
72' Wissel Sevilla Wissel Gerard Deulofeu voor José Antonio Reyes Sevilla
75' Wissel Sabadell Wissel Marquitos voor Ariday Cabrera Sabadell
76' Wissel Sevilla Wissel Juan Muñoz voor K. Gameiro Sevilla
80' Doelpunt Sevilla Doelpunt Gerard Deulofeu Sevilla
83' Wissel Sevilla Wissel Francisco Tena voor Antonio Cotán Sevilla
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Sabadell
Opstellingen Sevilla - Sabadell

Voorbeschouwing Sevilla - Sabadell

Sevilla en Sabadell spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en Sabadell in de Copa Del Rey vond plaats op 29 oktober 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sevilla. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Sevilla favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Sabadell slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.