Nabeschouwing UCAM Murcia - Eldense (1-1) (3-2 na strafschoppen) || Copa Del Rey 2014/2015

Woensdag 10 september 2014 - 20:30 uur



In de Copa Del Rey 2014/2015 neemt UCAM Murcia het woensdag 10 september 2014 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Eldense.

Via de UCAM Murcia - Eldense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing UCAM Murcia - Eldense (1-1) (3-2 na strafschoppen)

Het Copa Del Rey duel tussen UCAM Murcia en Eldense is geëindigd in een overwinning voor UCAM Murcia. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek UCAM Murcia het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 3-2 gewonnen werd.

In de 2e minuut dacht UCAM Murcia op voorsprong te komen via een doelpunt van Javi Hernández. Helaas voor UCAM Murcia werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 24e minuut was het Eldense dat via Jefté Betancor dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 3-2 score in het voordeel van UCAM Murcia, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken UCAM Murcia - Eldense
Goals
1
1
LIVE UCAM Murcia - Eldense 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd UCAM Murcia - Eldense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
2' Doelpunt UCAM Murcia Doelpunt Javi Hernández UCAM Murcia
24' Doelpunt Eldense Doelpunt Jefté Betancor Eldense
Video hoogtepunten en samenvatting UCAM Murcia - Eldense
Opstellingen UCAM Murcia - Eldense

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing UCAM Murcia - Eldense

UCAM Murcia en Eldense spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Copa Del Rey.

Het is voor het eerst dat UCAM Murcia en Eldense elkaar treffen in de Copa Del Rey.

Resultaat Aantal
Winst UCAM Murcia 0
Winst Eldense 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
UCAM Murcia - Eldense Opstelling UCAM Murcia Opstelling Eldense Live UCAM Murcia - Eldense Live UCAM Murcia - Eldense kijken UCAM Murcia - Eldense kijken Live UCAM Murcia - Eldense stream UCAM Murcia - Eldense Fox Sports Nabeschouwing UCAM Murcia - Eldense Uitslag UCAM Murcia - Eldense Statistieken UCAM Murcia - Eldense Copa Del Rey 2014/2015 UCAM Murcia - Eldense wedden UCAM Murcia - Eldense gokken UCAM Murcia - Eldense Unibet