Nabeschouwing Villarreal - Real Sociedad (1-0) || Copa Del Rey 2014/2015

Woensdag 7 januari 2015 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2014/2015 neemt Villarreal het woensdag 7 januari 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Real Sociedad.

Via de Villarreal - Real Sociedad live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Real Sociedad (1-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Villarreal en Real Sociedad is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 72e minuut dacht Villarreal op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Cheryshev. Helaas voor Villarreal werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Villarreal - Real Sociedad
1
0
LIVE Villarreal - Real Sociedad 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Real Sociedad teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Jaume Costa Villarreal
60' Wissel Real Sociedad Wissel Canales voor Pablo Hervías Real Sociedad
60' Wissel Real Sociedad Wissel Agirretxe voor A. Finnbogason Real Sociedad
62' Wissel Villarreal Wissel D. Cheryshev voor A. Rukavina Villarreal
63' Wissel Villarreal Wissel Bruno voor J. dos Santos Villarreal
72' Doelpunt Villarreal Doelpunt D. Cheryshev Villarreal
74' Wissel Villarreal Wissel L. Vietto voor G. dos Santos Villarreal
76' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Yuri Real Sociedad
82' Wissel Real Sociedad Wissel Elustondo voor Bergara Real Sociedad
85' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Canales Real Sociedad
Video hoogtepunten en samenvatting Villarreal - Real Sociedad
Opstellingen Villarreal - Real Sociedad

Voorbeschouwing Villarreal - Real Sociedad

Villarreal en Real Sociedad spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Villarreal en Real Sociedad in de Copa Del Rey vond plaats op 16 januari 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Sociedad. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Real Sociedad favoriet. 1 keer wist de ploeg van Villarreal te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Villarreal. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.